Nytt, fräscht och inflyttningsklart i Bofinken

Nu flyttar de första in i Brf Bofinken i Kallhälls centrum. Där bor man i ett nyproducerat och modernt kvarter, ett stenkast från Mälaren och Görvälns naturreservat – nära både stadspuls och kommunikation.

Bofinken smälter vackert in i omgivningen.

I Kallhälls centrum ligger JMs kvarter Bofinken, ett gult tegelhus som flirtar med områdets starka industrihistoria och övriga byggnader från 1950-talet. I Bofinken finns totalt 68 bostadsrätter, men endast ett fåtal av dessa finns kvar till försäljning. I november flyttar de första in i kvarteret, men tillträdet pågår fram till mars.

Vill du se bostäderna som finns kvar? Klicka här.

– Nu börjar tillträdet närma sig, men det finns fortfarande några lägenheter kvar till försäljning. Det är väldigt fördelaktigt att både kunna köpa och sälja på samma marknad, säger Carina Lindahl, fastighetsmäklare på Nytt Hem, som förmedlar bostäderna i Bofinken.

Många av lägenheterna har balkong som vetter mot innergården.

I de lägenheter som finns kvar till försäljning har JMs inredare blandat fina materialval och modern formgivning med smarta funktioner. Bostäderna har vacker ekparkett, vitt eller grått kök med rostfria vitvaror, helkaklade badrum och vita väggar – så att man själv ska kunna sätta personliga prägel i sitt nya hem. Dessutom har många av lägenheterna som finns kvar till försäljning balkong som vetter mot den lummiga innergården.

Nya och förbättrade Kallhäll centrum 

Efter flera år av renovering och byggnation i området, kommer det mesta vara färdigställt lagom till det första tillträdet i november. Förutom att många nya bostäder tillkommit, har man även rustat upp och moderniserat Kallhäll centrum. Där finns allt från små butiker, restauranger och service i en charmig småstadsmiljö, nära kommunikation och puls.

Klicka här om du vill läsa mer om området.

Bara tre minuter från kvarteret ligger Kallhälls pendeltågsstation som tar dig till Odenplan på drygt 20 minuter. Där finns även anslutning till ett flertal busslinjer. Det gör Bofinken till ett bra utgångsläge, oavsett om man jobbar eller pluggar inne i centrala Stockholm.

Såhär kan en bostad se ut i Bofinken, ljus och öppen planlösning.

Bara en kilometer från Bofinken ligger Mälaren där man kan promenera eller springa längs strandpromenaden. I området finns även flera idrottsanläggningar för både inomhus- och utomhussporter, samt Görvälns naturreservat och slott. 

Tryggt att köpa bostad av JM 

När man köper en bostad av JM ingår ett trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader om man inte får sin gamla bostad såld, samt tillträdesskydd – om man behöver skjuta fram inflyttningsdagen. 

Vill du läsa mer om trygghetspaketet? Klicka här.

– Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela bostadsköpet och det är man med trygghetspaketet, säger Veronique Salzer, projektledare på JM.