Julklappstips – ge bort ett medlemskap i bostadskön

OBOS bygger bostäder i hela landet, från små smarta ettor till rymliga radhus och villor. Som medlem i OBOS får du gå före i kön till deras bostäder. En förtur som kan vara avgörande den dagen det är dags att köpa bostad, för ju längre du varit medlem desto bättre placering får du i kön.

Att flytta till ett nytt hem är en häftig känsla, särskilt om bostaden är nyproducerad. OBOS har under många år hjälp svenskar att hitta hem. Som OBOS-medlem får du också möjlighet att köpa din bostad stegvis, genom OBOS Deläga, vilket ger fler möjlighet att äga sitt eget hem – och underlättar klivet in på bostadsmarknaden för unga vuxna.

Läs mer om OBOS Medlem här.

Rabatter och fördelar

Dessutom får alla medlemmar tillgång till fina rabatter och erbjudanden, både på nyttiga prylar och tjänster för hemmet och vardagslivet och på massor av sådant som sätter guldkant på densamma. Här finns rabatter på allt från färg, försäkringar, el, och köksprylar till resor, hyrbilar, hotellövernattningar och nöjen för alla åldrar – och mycket mer. Vad sägs om förköp till massa konserter?

Läs mer om OBOS Medlem här.

Ge bort ett medlemskap

Att ge bort ett medlemskap i OBOS har ingen åldersgräns. Det passar lika bra som dop-eller namngivningspresent som till födelsedagen eller konfirmationen. Ett OBOS-medlemskap är dessutom en perfekt studentpresent. Inte bara för förturen till bostäder, utan också för alla rabatter som kommer väl tillpass när man flyttar hemifrån. Medlemskapet är helt enkelt en omtänksam gåva till någon du bryr dig om. En gåva som räcker länge.

När du ger bort ett medlemskap väljer du själv hur länge du vill betala för det. Antingen väljer du att betala årsvis eller för en bestämd tidsperiod på 5-20 år. Ett OBOS-medlemskap kostar 200 kronor per år + 300 kronor i inträdesavgift.

Så ger du bort ett medlemskap

Att ge bort ett medlemskap som gåva är enkelt.  Du väljer vem du vill ge bort medlemskapet till, och hur läge du vill betala för det – och beställer direkt på obos.se.

Mottagaren får sedan ett digitalt medlemskort till sin, eller till målsmans, e-post som gäller så länge personen är minderårig och/eller eller saknar BankID. Målsman behöver godkänna medlemskapet och kan sedan också utnyttja det tills mottagaren själv kan ta över. Enkelt, eller hur?

Läs mer om OBOS Medlem här.