Bostäder du vill kalla hem i Malmö

Bostäder du vill kalla hem i Malmö

Att köpa en bostad är en stor sak, för många den största affären i livet. Därför är det viktigt att köpprocessen präglas av trygghet och öppenhet och det är något som bostadsutvecklaren Wästbygg Våra Hem har tagit fasta på.
– Vi utvecklar och bygger bostäder med omsorg och vill alltid förmedla dem med ett öppet och personligt bemötande, både från oss och de mäklare vi anlitar. Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostad av oss, säger Anna Sparrmark, marknadsansvarig på Wästbygg.

Bostadsmarknaden har varit het de senaste två åren. Det har gjort att visningar har varit fulla och budgivningar snabbt har stuckit i väg till höga priser. Kanske är det till viss del därför många har valt att köpa en nyproducerad bostad, för att då helt slippa den stressiga budgivningen. Även om det kan vara lite väntetid tills bostaden står klar är det värt det när det är dags för inflyttning i en helt ny och oanvänd bostad.

Se vilka bostadsprojekt Wästbygg Våra Hem bygger just nu – klicka här.

Wästbygg Våra Hem är en bostadsutvecklare som lägger stort fokus vid att skapa moderna bostäder med tidlösa material av hög kvalitet och med smarta planlösningar. Anna Sparrmark förklarar:

– Våra bostäder har ett väl genomtänkt originalutförande och vårt mål är att du ska känna att du inte behöver göra några tillval. Originalet ska vara en bra grund för att du ska kunna sätta prägel på bostaden med dina egna möbler och inredningsdetaljer. Vill du ändå göra val är det möjligt i de flesta av våra projekt. Du kan välja mellan bland annat olika köksluckor, handtag och bänkskivor i ett digitalt verktyg – i lugn och ro hemifrån soffan.

Bostäderna präglas av väl genomtänkt originalutförande och fantastisk utsikt.

En del av Wästbygg Gruppen

Wästbygg Våra Hem är en del av Wästbygg Gruppen, ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Om du köper en bostad av Wästbygg Våra Hem börjar processen med att du anmäler ditt intresse för ett projekt på deras hemsida. Efter att du bestämt dig för att köpa en bostad får du kontinuerlig information från Wästbygg och mäklare om vad som händer i projektet. Kommunikationen sker bekvämt via appen Boappa som du laddar ner till din telefon. Du blir inbjuden till visning av byggarbetsplatsen och när inflyttningen närmar sig hålls ett informationsmöte där du får veta allt om bostadsrättsföreningen och tillträdet. Strax före inflyttningen träffar du Wästbygg på plats för en genomgång av din bostad och en visning av kvarteret.

Vid ett bostadsköp från Wästbygg Våra hem omfattas du av ett Trygghetspaket, som bland annat innehåller avbokningsskydd och tillträdesskydd. Läs mer om Trygghetspaketet här.

Cityterassen är ett unikt projekt i hjärtat av Malmö.

Hållbarhet i fokus

Wästbygg har Svanenlicens och Svanenmärker alla bostadsrätter som de utvecklar, bygger och säljer själva. Svanenmärkta byggnader har låg energianvändning, en god inomhusmiljö och byggprocessen är kvalitetssäkrad. Dessutom uppfyller byggnaderna höga krav när det gäller miljö- och hälsokrav på material, byggprodukter och kemiska produkter.

Resultatet blir en byggnad där människor får en sund inomhusmiljö, och där påverkan på miljön blir så liten som möjlig.

– Förutom att Svanemärka alla våra egenutvecklade bostadsrätter arbetar vi också med hållbarhet genom vårt koncept Boaktiva, säger Anna Sparrmark. Vi vill hjälpa de som bor i våra hus att leva hållbart, både ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi uppmuntrar till exempel till social samvaro genom att göra det enkelt att kommunicera med sina grannar i en app och vi utrustar en ”grannbod” med saker som alla behöver och kan dela. Vi tror att gemenskap och omtanke om varandra skapar ett tryggare och trevligare bostadsområde. 

Läs mer om Wästbygg Våra Hem här.

Några av Wästbygg Våra Hems aktuella projekt:

Cityterassen i Malmö

Cityterassen är ett unikt projekt i hjärtat av Malmö där centrum och Nyhamnen knyts samman. Du har havet, city, parker, butiker och arbetsplatser runt hörnet och kan utan problem ta dig överallt snabbt. Projektet kommer att ha solceller på taken samt flera gemensamma terrasser och ytor som bjuder in till umgänge.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Cityterrassen här.

Slottshusen, Stockholm

I Näsby Park närmast Näsbyviken kommer Wästbygg Våra Hem att bygga Slottshusen. Bostadsområdet består av Svanenmärkta, högklassiga bostadsrätter med villakänsla, mitt i Slottsparkens grönska och ett stenkast från vattnet. Mellan husen finns vackert planerade gårdar med odlingsmöjligheter i anlagda köksträdgårdar. Det här blir ett boende för den som i vardagen vill njuta av vatten, trädgårdsgrönska och natur utan att kompromissa med närheten till centrala Stockholm.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Slottshusen här.

Tuvebo Glashytta, Göteborg

Tuvebo Glashytta är den tredje etappen av populära kvarteret Tuvebo. Kvarteret ligger centralt i Tuve och Tuvebo Glashytta består av totalt 45 lägenheter med härliga balkonger och terrasser i söderläge. Utöver väldigt bra bostäder finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. 

Läs mer och anmäl ditt intresse för Tuvebo Glashytta här.


Detta är en annons från Wästbygg Våra Hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *