Slipp budhetsen – nya sättet att hitta drömboendet i Stockholm

Att köpa bostad i Stockholm förknippas av många med budgivning och tidspress. Tack vare OBOS bostadskö som ger förtur till nybyggda bostäder kan du köpa i lugn och ro. Till exempel bygger OBOS cirka 330 lägenheter i det unika projektet Elverkshuset i Nacka.
– Det här är ett helt nytt sätt att hitta din drömbostad. För att kunna köpa någon av de mest attraktiva objekten kommer ett medlemskap att vara avgörande, säger Anna Clara Dettner, chef för OBOS Medlem i Sverige.

I Nacka bygger OBOS projektet Ampere – nära natur och med vackra vyer.

OBOS har en lång historia och gedigen erfarenhet av att bygga med kvalitet och eftertanke. Just nu utvecklar OBOS mängder av nya bostadsprojekt runt om i landet – många av dessa i Stockholm och dess kranskommuner.

Så får du förtur och slipper stressen 

OBOS medlemskap ger dig förtur till hela OBOS bostadserbjudande. Det innebär att du som medlem får chans att välja både läge och bostad först. OBOS erbjuder allt från villatomter, flyttklara hus, radhus, kedjehus, parhus och lägenheter. 

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder i Stockholm.

– Vi vet att många upplever en stress och osäkerhet i samband med ett bostadsköp då man ofta måste fatta snabba beslut och det är ”först till kvarn” som gäller. Är du medlem i OBOS har du förtur till alla våra bostäder och det gör att du slipper den stressen. Hos OBOS är det medlemmarna som väljer först, och den som varit medlem längst, står först i kön, förklarar Anna Clara. 

Behåll din köplats när du köpt

Unikt för OBOS medlemskö är att du behåller din plats, även om du köper en bostad. Du kan till och med överlåta din kötid till en närstående. Det gör att medlemskapet kan följa med dig genom hela bostadskarriären – från den lilla ettan nära högskolan till bostadsrätten mitt i stan. 

Nya spännande bostäder i Stockholm

OBOS har två spännande projekt i Norra Djurgårdsstaden, ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsprojekt. Här kommer OBOS sammanlagt bygga omkring 650 bostäder i projektet Stadsljus och Kolkajen.

OBOS planerar att bygga 650 lägenheter i Norra Djurgårdsstaden med förtur för dig som är medlem.

På Årstafältet kommer OBOS att bygga två bostadskvarter med sammanlagt 238 lägenheter i en helt ny stadsdel med cirka 6 000 bostäder. Fokus är hållbar arkitektur och livet mellan husen med naturliga mötesplatser som skapar trivsel.

Bostadsprojekt i Sollentuna, Täby, Järfälla, Nacka och på Ekerö

Norr om Stockholm bygger OBOS projektet Kungsvägen i Sollentuna med säljstart den 27 april. Projektet omfattar townhouses i tre plan med spännande arkitektur och genomtänkta designval.

Även i Täby vid Roslags Näsby växer en ny stadsdel fram. Här bygger OBOS 60 välplanerade lägenheter med balkonger och spännande burspråk. Säljstart hösten 2022.

I Nacka planerar även OBOS att bygga Elverkshuset – ett kvarter med 330 bostadsrätter i ett centralt läge med planerad inflyttning 2024. Vid säljstart av första etappen i Brf Ampere var drygt 70 procent av köpanmälningarna från OBOS-medlemmar.

Atlas i Barkabystaden blir ytterligare ett spännande bostadskvarter med 160 moderna lägenheter med närhet till både kommunikationer och service. Säljstart är våren 2022. 

Vill du bli OBOS-medlem och få förtur på bostäder i Stockholm? Klicka här.

Ute på Ekerö, strax utanför Stockholm, planeras projektet Träkvista Torg. Här blir det cirka 130 lägenheter och radhus med planerad säljstart årsskiftet 2022/2023. OBOS bygger också i Vega i Haninge, Sandhamn, Sigtuna, Mälarhöjden och Åkersberga. 

Generösa förmåner och rabatter som OBOS-medlem

OBOS medlemskap ger också mängder av rabatter och erbjudanden. Vad sägs om 30 procent rabatt av AVIS när du hyr en bil nästa gång? Eller 20 procent rabatt när du tar in på ett Best Western hotell?

– De flesta förmåner är kopplade till ditt boende. Du kan få rabatt på allt från försäkringar till köks- och badrumsinredning samt installering av solceller. Du får också rabatter på fritidsnöjen som resor och kultur. Så medlemskapet – som kostar 200 kronor per år – har ett värde i sig, även om du inte vill köpa bostad just nu, säger Anna Clara Dettner.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.