Oceanbryggan – med Öresund som närmsta granne

Ett eget penthouse med utsikt över Öresund. Bostadsprojektet Oceanbryggan i Helsingborg bjuder på vackra designlösningar, brygga utanför dörren och ett oslagbart läge mellan stad och sund. 

I Oceanbryggan bor du minst sagt havsnära på en pir med Öresund precis utanför fönstret.

Vad sägs om att vakna upp med Öresunds glittrande vatten utanför fönstret varje morgon? I det gamla hamnområdet i Helsingborg växer den livliga stadsdelen Oceanhamnen fram. Precis vid kajkanten planeras Oceanbryggan, ett exklusivt bostadsprojekt, där du hittar allt från yteffektiva ettor till rymliga och extraordinära penthouse-våningar med privata takterrasser.

Vill du veta mer om Oceanbryggan – läs mer här.

– För projektet Oceanbryggan har vi har utnyttjat det vackra läget vid vattnet med fönster och balkonger som vetter åt hamnen. Dessutom finns en brygga och en kaj utanför dörren där du enkelt kan njuta av en kaffe i solen, säger Caroline Ellberg, projektutvecklare på Nordr, som står bakom Oceanbryggan. 

Stor omsorg vid detaljer 

Oceanbryggan består av huskroppar i olika höjder som skapar dynamik och dessutom fungerar som naturliga takterrasser till projektets fyra påkostade penthouse-våningar. Interiört har stor omsorg lagts vid varje detalj och som boende kan du välja mellan tre designkoncept, Äng, Fjäll och Fjord för att sätta din personliga prägel på bostaden. 

Vill du läsa mer projektet? Klicka här.

– Oceanbryggan är ett boende för den som söker det lilla extra. I entréplanet finns dels en uthyrningslokal som lutar åt att bli ett café, dels ett gemensamt vardagsrum som föreningen själv får bestämma över. Jag ser framför mig att caféet blir en härlig mötesplats där man kan ta ett glas vin ihop på fredagseftermiddagen och lokalen kan utnyttjas till barnkalaset eller som övernattningslägenhet, säger Matilda Ling Thodenius, säljansvarig för projektet.

Nordrs inredningskoncept ger dig tre stilar att välja mellan och som ger en harmonisk bas redan från början.

”Sveriges svar på Amsterdam” 

Ett havsnära boende ett stenkast från stan. Redan nu har det hänt mycket i Oceanhamnen och när området står klart kommer det att finnas allt från kontor, skola och lekplatser till trevliga parker, små butiker och mysiga restauranger och caféer.

– Att säga att Oceanhamnen är Sveriges svar på Amsterdam är kanske att ta i. Men det är någonting med den lugna kanalen som flyter genom området som för tankarna dit. Och läget är fantastiskt. På andra sidan Öresund ser man Danmark och det finns en gång- och cykelbro som tar dig till Knutpunkten och centrala Helsingborg på fem minuter, säger Matilda avslutningsvis.

Klicka här om du vill göra en intresseanmälan.

Projektet beräknas stå klart under sommaren 2025 Gå in på Oceanbryggan.se för mer information och intresseanmälan.