Personligt hem med flexibel planlösning i Bromma Canvas

En kort promenad från Bällstaån i Mariehäll bygger Nordr Bromma Canvas. Här står flexibilitet i fokus. De flesta av lägenheterna kommer ha en unik anpassbar planlösning som låter dig sätta din egen prägel på bostaden – och låter hemmet växa tillsammans med dig.

Mariehäll är en växande stadsdel med allt från funkishus, industrilokaler, parker, nybyggda fastigheter och en och annan herrgård. Blandningen ger området en fin dynamik mellan det gamla och det nya. Här erbjuds ett centralt läge med goda kommunikationer som tunnelbana, buss, tvärbana och pendeltåg på gångavstånd. 

Rakt över Bällstaån ligger Sundbybergs centrum och söderut hittar du Bromma Blocks som båda erbjuder bra shopping och god mat.

Vill du läsa mer om Bromma Canvas? Klicka här.

– Det bästa med Mariehäll är att det är så nära så mycket. Att du har enkelt att ta dig till jobb och många andra alternativ. Blir inte svårt om du är en person som gillar att hitta på mycket. Läget, med närhet till kommunikationer, handel och bra service är en stor fördel, säger Veronica Sandström, säljansvarig på Nordr.

Ett personligt utformat hem

Bara ett stenkast från Bällstaån planerar bostadsutvecklaren Nordr det nya kvarteret Bromma Canvas. Lägenheterna varierar mellan cirka 35-150 kvadratmeter och förutom den gemensamma takterrassen kommer alla att ha minst en privat balkong eller uteplats.

Det finns flera unika detaljer i projektet som skiljer det från övriga i området. Bland annat har arkitekterna bakom projektet tagit fram flexibla planlösningar som kan anpassas efter de boende. Köper du exempelvis en tvåa kan den enkelt göras om till en trea genom en så kallad tillvalsvägg som enkelt kan sättas upp vid behov. Detsamma gäller treor som kan bli fyror, och fyror som kan bli femmor.

– Flexibilitet är något som vi tryckte på när vi ritade lägenheterna, och det återknyter vi till i namnet Canvas. På många sätt är lägenheterna blanka ark som de boende kan färga och forma efter egen smak och situation. Hälften av dem har till exempel möjligheten att sätta upp eller ta bort en vägg för att skapa ett extra rum eller extra utrymme, säger arkitekten Gustav Knochenhauer.

Klicka här om du vill läsa mer om Bromma Canvas.

Flexibla planlösningar är inte det enda sättet att utforma den nya bostaden som du vill. Du kan även välja mellan de tre kostnadsfria stilpaketen Fjäll, Fjord eller Äng. När du köper en bostad med en av stilarna har alla rummen en genomtänkt röd tråd som du sedan enkelt bygger på med dina egna möbler och inredning. 

I Bromma Canvas planeras bland annat för en gemensam takterrass med storslagen utsikt, den kommer ligga i anslutning till gemensamhetslokalen som kan användas som exempelvis co working-space eller som festlokal. I övrigt finns tillgång till garage, övernattningslägenhet och förråd.

Ett boende nära till allt

Bromma Canvas ligger inte bara nära Bällstaåns kajpromenad, utan även ett stort antal parker. På tio minuter eller mindre promenerar du till uppskattade grönområden som Marabouparken, Kratsbodaparken och Annedalsparken. Här ligger det mesta på gångavstånd, som skola, butiker, restauranger och gym. Mycket finns i grannkvarteren och vill du åt ett ännu större utbud av restauranger och butiker har du nära till både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks. 

För dig som har barn, finns det flera skolor på gångavstånd. På bara 5 minuter hittar du både förskola, grundskola och ett gymnasium. 

Kommunikationerna är en av de största fördelarna med Bromma Canvas. Bussen stannar i kvarteret, tvärbanan hittar du precis vid Bällstaån och på mindre än en kvart når du Sundbyberg centrum med både pendeltåg och tunnelbana. 

Vill du anmäla intresse för Bromma Canvas? Klicka här.