Kvadratsmarta lägenheter i Barkarby – inflytt redan i höst

Nu kan du köpa en kvadratsmart lägenhet på en av Barkarbystadens bästa adresser – med inflyttning redan hösten 2023. Här bor du nära både grönområden, det enorma butiksutbudet i Barkarby och goda kommunikationer in till centrala Stockholm. 

Illustration: Resona

På ett lugnt och grönt läge mitt i Barkarbystaden har bostadsutvecklaren Resona och den prisbelönade arkitektbyrån DinellJohanson tagit fram Kvarter 11. Här blir det ett stadskvarter med närhet till natur, kaféer, ­restauranger och shopping runt hörnet. 

Gör en intresseanmälan för lägenheterna här. 

– Kommunikationerna är väldigt bra. Vill du ta dig in till Stockholm City tar du pendeltåget på bara 20 minuter. På andra sidan gatan kommer det även byggas en ny tunnelbanestation som står klar 2026, berättar Elin Andersen, projektutvecklare på Resona.

Juridisk person tillåtet

Bostadsrätterna om 22–46 kvadratmeter i BRF Helio i Kvarter 11 är klara för inflytt redan i augusti 2023. Här hittar du optimalt planerade ettor och generösa tvårummare. Lägenheterna är ljusa med stora fönster och genomtänkta materialval. Huset värms även upp med bergvärme vilket innebär lägre elkostnader.

Illustration: Resona

– Lägenheterna i Helio godkänner fri andrahandsuthyrning och köp av juridisk person. Det innebär att exempelvis en förälder kan vara med och köpa, vilket kan underlätta mycket för dig som letar efter din första bostad, säger Moa Westander, säljansvarig på Resona.

Vill du veta mer om lägenheterna i Kvarter 11? Klicka här.

Njut av lugnet på gården

Vissa lägenheter får spanska balkonger med utsikt över Safirparken, medan andra får balkonger mot den lummiga och lugna innergården. På innergården finns grillplats, utegym och platser att slå sig ner med en kopp kaffe och en bok. 

I husets bottenvåning kommer det finnas service, butiker och restauranger. Kvarteret kommer även få en egen bilpool och cykelpool för att minska behovet av egen bil.

Barkarbystaden – mer än bara shopping

Under de senaste åren har Barkarby genomgått en förvandling, från handelsplats till attraktivt bostadsområde. Kvarter 11 ligger centralt i Barkarbystaden och du når det mesta du behöver bara ett stenkast bort.

Illustration: Resona

– För dig som gillar shopping tar du dig snabbt till en av Sveriges största handelsplatser och flera stora varuhus. Du har även nära till grönområden för löpning och bad, eller skridskoåkning och längdåkning på vintern, säger Elin Andersen.

Vill du veta mer om lägenheterna eller området runt Kvarter 11? Gör en intresseanmälan här.

Sedan 2018 har du kunnat åka med de eldrivna självkörande bussarna i Barkarby, ska du iväg en kortare bit kan du själv beställa bussen när och var du vill resa. Även om du redan nu har kollektivtrafiken runt hörnet så kommer kommunikationerna förbättras ytterligare med en tunnelbanestation 2026.