Trött på att skotta snö? Flytta till Brf Skulptören

I populära Umedalen bygger Obos ett nytt och spännande bostadsprojekt. I Brf Skulptören blir det moderna bostadsrätter med balkong, nära natur och service.

Här bor du lugnt, med närhet till Umeås stadskärna. Illustration: OBOS

Umedalen är ett populärt och relativt nytt bostadsområde strax utanför Umeå centrum. I området byggs det nya bostadskvarteret Brf Skulptören. Bakom projektet står OBOS, Nordens fjärde största bostadsutvecklare.

– Vi skapar ett område som är prisvärt med god utgångsstandard. Ett drömboende helt enkelt, där du får mycket för pengarna, säger Markus Lindner, projektutvecklare på OBOS för Brf Skulptören.

Vill du veta mer om Brf Skulptören? Läs mer här.

Välplanerade och moderna lägenheter

Försäljning och byggnation är i full gång, och den 14 mars släpptes ytterligare bostäder i Skulptören. Det blir tvåor, treor och fyror – alla med egen balkong. Lägenheterna blir välplanerade och präglas av en genomgående god standard vad gäller material och vitvaror.

Ljusa och moderna lägenheter i Brf Skulptören. Illustration: OBOS

– När du köper en bostad i Brf Skulptören har du även möjlighet att sätta din egen prägel genom inredningsval. Det innefattar allt från ytskikt och utrustning så som köksluckor och bänkskivor till inglasning av balkong, berättar Markus Lindner.

Boende i kvarteret erbjuds egen parkeringsplats samt möjlighet till plats i carport. Det kommer även finnas laddstolpar till elbil som enkelt nås via en app.

Läs mer om bostäderna i Brf Skulptören här.

Umeås utbud inom räckhåll

Runt Umedalen finns vacker natur, där lugna promenadstråk längs älven blandas med skog och gröna ängar. I området finns även Skulpturparken, en park full av konst och skulpturer, samt en idrottshall och en äventyrslekplats.

Alla får en egen balkong i Brf Skulptören. Illustration: OBOS

Förutom detta, har du även nära till kommunikationer och service. En kort promenad bort hittar du förskolor och skolor, matbutik, restauranger och gym. När du vill in till stan går bussen från området med jämna mellanrum. Inom ett par år kommer även Västra länken att färdigställas, vilket ytterligare kommer förbättra förbindelserna med bil. 

Vill du veta mer om Brf Skulptören? Läs mer här.

– Här trivs både unga och äldre, barnfamiljer, singlar och par – en härlig blandning av människor, helt enkelt. Inte konstigt alls, för här bor du både lugnt skönt, samtidigt som du har hela Umeås utbud inom räckhåll, avslutar Markus Lindner.