Inflyttningsklara hus i Skogstorp

Skogstorp har en lång och gedigen historia som sträcker sig ända tillbaka till bronsåldern. I ett lugnt och familjevänligt område ligger Brf Bronsyxan – ett kvarter med inflyttningsklara rad- och parhus tillgängliga redan i mars. 

I Brf Bronsyxan så hittar du inflyttningsklara par- och radhus i ett fint och familjevänligt läge. Bild: OBOS.

Strax utanför Eskilstuna i Skogstorp ligger Brf Bronsyxan, ett av bostadsutvecklaren OBOS senaste bostadskvarter. I kvarteret, med inflyttning i mars, finns det parhus i två plan om 107, respektive 120 kvadratmeter och radhus i den mindre modellen. 

Bostäderna är ljusa och moderna med flera sociala ytor att umgås på. Dessutom har varje bostad, oavsett storlek, dubbla uteplatser – en på fram- och en på baksidan. 

Vill du veta mer om Brf Bronsyxan – läs mer här.

– Det här är något helt nytt i Skogstorp med gott om plats för familjelivet. Här kan du flytta in och njuta av alla fördelar med ett nytt och fräscht hem direkt. Du behöver inte börja med att renovera eller röja upp i trädgården, säger Niklas Ericsson, projektutvecklare på OBOS för Brf Bronsyxan. 

Försäljningen av kvarterets bostadsrätter startade under vintern, men det finns bostäder kvar till försäljning för dig som är snabb.

Halverad månadsavgift i Brf Bronsyxan 

Tack vare OBOS medlemskap kan du köpa en bostad tryggt och enkelt – och få generösa förmåner på köpet. Det innefattar rabatter på allt från byggmaterial och försäkringar, till nöjen och upplevelser.

Bostäderna är ljusa med olika typer av planlösningar. Bild: OBOS.

Om du köper en bostad i Brf Bronsyxan just nu bjuder OBOS på halva månadsavgiften 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

– Vi bygger bostäder för våra medlemmar, men förstår också att det just nu är avvaktande hos många som vill köpa nyproduktion. Därför känns det bra att kunna erbjuda möjligheten till rabatt på månadsavgiften, säger David Carlsson, operativ chef på OBOS Projektutveckling.

Ett medlemskap ger dig förtur till hela OBOS bostadserbjudande, från villatomter till inflyttningsklara lägenheter. Det innebär att du som medlem får chans att välja läge och bostad först. Dessutom har OBOS tagit fram lösningar som ger dig som köpare skydd mot bland annat dubbla boendekostnader eller tillträdesskydd. 

Klicka här om du vill bli OBOS-medlem.

Lugnt och familjevänligt i Skogstorp 

Här kan du flytta in och njuta av alla fördelar med ett nytt och fräscht hem Bild: OBOS.

Skogstorp är ett lugnt område där du enkelt får ihop vardagspusslet. På promenadavstånd hittar du mataffär, förskolor och skolor. Uppskattar du en aktiv vardag finns det flera promenadstråk att upptäcka i närområdet – inte minst Rosenforsparken som anlades under 1800-talet. Under somrarna anordnas det både midsommarfirande och marknader här. Dessutom har du motionsspår, utegym och idrottsplats bara ett par hundra meter från hemmet. 

Centrala Eskilstuna har du 20 minuter bort på cykel, 15 minuter med bussen som går nära området, eller 10 minuter med bil. 

Se vad OBOS bygger nära där du bor.