Spara sökningar på Hemnet – så här gör du

Vill du spara sökningar på Hemnet men vet inte hur? Vi förklarar hur du gör, steg för steg. Det är enkelt och går fort!

1. Börja med att skapa ett Mitt Hemnet-konto. Det gör du genom att klicka här. (Har du redan ett konto? Logga in och hoppa till nästa punkt!) Med ett eget konto får du möjlighet att, förutom spara sökningar, även spara bostadsannonser, bilder i Hemnet Inspiration och mycket annat.

2. Gör en sökning. Sök på vilket sätt du vill på Hemnet, precis som du brukar.

3. Klicka på Spara sökning. Du hittar länken högst upp på resultatlistan, precis ovanför kartan. Om du vill ha e-post varje gång något nytt kommer upp i din sökning – välj Bevaka via e-post. Se bild nedan.

4. Ge sökningen du vill spara ett namn, för att lättare hitta bland dina andra sparade sökningar. Skriv in namnet och klicka sedan Spara. Klart!

När du surfar vidare på Hemnet och är inloggad kommer du att se några alternativ i övre kanten, högst upp till höger. Där kan du se din Mitt Hemnet-profil, komma direkt till dina sparade sökningar (du kan spara flera!) eller Logga ut. Du kan spara flera olika sökningar, i till exempel olika områden och för olika bostadstyper.

Bild av Mitt Hemnet

Dina sparade sökningar i mobilen

Du hittar dina sparade sökningar i våra appar också. Logga bara in på ditt Mitt Hemnet-konto i appen. I iPhone-appen ser det till exempel ut så här:

 

Text: Hemnet-redaktionen