Nya kartor på Hemnet

nyakartorhemnet_stor

Nu byter vi till nya kartor på Hemnet. Med Google Maps som grund har vi skapat en helt ny design med en rad förbättringar som bättre sökfilter, tydligare ikoner och enklare överblick.

En helt ny kartupplevelse

Den nya kartdesignen kommer att innebära en helt ny kartupplevelse för Hemnets alla besökare. Kartförändringarna är även ett steg mot en responsiv sajt, som alltid fungerar lika bra i surfplattor och mobiler som i datorns webbläsare. Målet är att ge alla användare en lika bra upplevelse, oavsett om man surfar på dator, mobil eller surfplatta.

Områdesspecifik information

En annan viktig orsak till vår nya kartsatsning är möjligheten att i framtiden erbjuda besökarna mer områdesspecifik information. Det kan till exempel handla om att snabbt få en överblick över avståndet till närmaste matbutik eller förskola i förhållande till ett bostadsobjekt. Eller information om allt från områdets mobiltäckning, bullernivå, eller tillgängliga laddningsstationer för elbilar.

Gör din sökning direkt i kartan här!

Text: Hemnet-redaktionen