Hitta skolor nära ditt nya hem


Nu blir det enklare för dig att hitta boende nära både skolor och förskolor. Först ut är Stockholm, Göteborg och Malmö.

För många barnfamiljer är närheten till barnomsorg en viktig faktor när man letar nytt boende. Nu finns möjligheten för dig som har barn i förskole- och skolålder att söka efter skolor och förskolor i området du letar bostad.

Skolorna finns utmärkta på objektsidornas kartor för dig som söker bostad i kommunerna Stockholm, Göteborg eller Malmö. Här hittar du förskolor, familjedaghem, grundskolor och gymnasier, både kommunala och privatägda skolor. När det är möjligt länkar vi direkt till respektive skolas webbplats och visar vilken ägandeform skolan har.

Informationen om skolorna kommer från respektive kommun och på sikt vill vi visa skolor även i fler kommuner.

Testa skolor på kartan nu genom att klicka på en bostad i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Tyck gärna till om skolor på kartan.

 

Text: Hemnet-redaktionen