Snabbhet och design i fokus – ny app för iPhone och iPad

Hemnets nya iOS-appar

Den nya iOS-appen har fått en ny design med mer magasinkänsla och bildladdningar går nu betydligt snabbare. Större bilder tillsammans med tydligare menyer gör det enklare för dig att snabbt få en uppfattning om bostaden redan i träfflistan.

Hemnet 2.0 – Léonie är ombyggd från grunden och erbjuder ett helt nytt gränssnitt för att söka bostäder via Hemnet. Appen är resultatet av ett långt, intensivt arbete som vi är oerhört stolta över att få dela med alla bostadssökare och -drömmare.

Hemnet 2.0 – Léonie är startskottet på en ny era för Hemnets appar, med snabbare utvecklingstakt och tätare uppdateringar. Hemnets nya app för iPhone och iPad finns nu tillgänglig på App Store.

Förändringar för den nya Hemnet-appen:

  • Snabbare app genom bättre teknisk prestanda
  • Uppdaterad design med mer magasinkänsla
  • Större bilder för bostadsobjekt i träfflistan
  • Alla bostäder till salu visas på kartan
  • Nya tips och guider för hur appen används
  • Förbättrad kalkyl för att beräkna bostadskostnad
  • Enklare filtrering och sortering utifrån sökkriterier
  • Mer lättanvända menyer och navigering

Hemnets iOS-app – så funkar den

Sök. Sökfunktionen har nu fritextsök och en mängd urvalskriterier som till exempel bostadstyp, pris, boarea, tomtarea, tid på Hemnet och visningsdag. Söker du efter något specifikt så använd nyckelordssöket! Med ritfunktionen kan du rita ut egna sökområden direkt på kartan, utan någon begränsning till kommuner eller stadsdelar. Safari-läget visar objekt som är till salu där du befinner dig. Rör dig fritt på kartan och se utbudet av bostäder.

Titta. När en sökning är genomförd kan du enkelt bläddra mellan resultaten och välja alternativ för hur dessa ska visas, som list- eller kartvy. Bläddra bland stora bilder på bostaden, se den på kartan och läs den viktigaste informationen direkt i Hemnets app. Vill du ha ytterligare information kan du surfa vidare till den fullständiga objektsbeskrivningen på mäklarens sida. I appen kan du även göra en boendekostnadskalkyl på bostaden.

Spara. Du kan spara dina favoritbostäder och -sökningar till Mitt Hemnet, då når du dem även via hemnet.se. Vill du ha bevakning på en eller flera sökningar så kan du välja att få e-post när nya objekt kommer ut.

Dela. Tipsa vänner och bekanta om bostäder du gillar eller dela med dig av objektsinformationen. Du kan dela via e-post, sms, Facebook eller Twitter.

Ladda ner Hemnet-appen

iOS-appen finns tillgänglig via Apple App Store och Android-appen kommer att finnas tillgänglig via Google Play inom kort.

Hemnets nya app lånar namnet Léonie av en av Sveriges stora arkitekter under 50-talet. En nytänkande kvinna som under 2014 firade sin 100-årsdag. Läs mer om Léonie och några av hennes mest omtalade verk i artikeln Léonie Geisendorf – betong och radhusromantik.

 

Text: Hemnet-redaktionen