Sommarsurfa med Hemnets appar

Glöm inte solskyddet och laddaren. Nu är sommaren här och vi släpper nya versioner av våra appar. Android-appen är nu anpassad för surfplattor och iOS-appen har ett förbättrat kartsök som nu är betydligt snabbare.

Nya Android-appen Bruno är nu:

  • Anpassat för större skärmar och plattor
  • Bättre överblick på objektssidor

Ladda ner Android-appen i Google Play

Uppdaterade iOS-appen Leonie är nu:

  • Snabbare när du söker på kartan
  • Lättare för dig som använder hjälpmedlet Voiceover

Ladda ner iOS-appen i App Store

Vem är Bruno?

Större releaser namnger vi efter personer som har format Sveriges bostäder. Nya versionen av Android-appen har fått sitt namn från Bruno Mathsson – den småländske snickarmästarsonen, född 1907, som kom att bli en av Sveriges och kanske världens mest framstående möbelarkitekter.

Läs mer om Bruno i artikeln Bruno Mathsson – möbelkonstnär och glashusarkitekt

Ha koll på intressanta bostäder i sommar

Du vet väl att du kan spara intressanta bostäder genom att trycka på stjärnan? När du loggar in i apparna eller på webben har du sedan en lista på alla bostäder du tidigare markerat. Vid varje sökning du gör kommer de sparade bostäderna synas med en liten stjärna i kanten.

Är bilderna det viktigaste när du söker bostad?

Snygga bilder. Det finns det mängder av på Hemnet. Därför kan du anpassa resultatlistan för att få större bilder och bläddra i en gallerivy. Det finns även snabbval i resultatlistan och på kartan för att du ska kunna se alla bilder och spara bostaden direkt. Det är bara att trycka ner en sekund längre än vanligt för att få upp alternativen.

 

Har du några idéer om hur apparna kan bli bättre? Tipsa oss gärna via [email protected].

Glad sommar önskar vi på Hemnet!

 

Text: Hemnet-redaktionen