Hemnet lanserar Raketen – ny produkt för bostadssäljare

Raketen

Bostäder med annonser som får fler klick säljs snabbare och till högre slutpriser. Därför lanserar Hemnet nu Raketen – en produkt för säljare som vill få fler klick till sin bostadsannons.

Hemnet vill ge dig som är bostadssäljare fler möjligheter att själv påverka din försäljning. Som ett första steg har Hemnet nu lanserat nya tilläggsprodukten Raketen, som från och med början av december finns tillgänglig för alla säljare.

Så funkar Raketen
Med Raketen skapas en exakt kopia av din vanliga bostadsannons, som hamnar högst upp på sökresultatsidan. Din Raketen syns vid sökningar som din vanliga bostadsannons normalt sett skulle visats. Det gör att enbart relevanta besökare ser och klickar på din annons.

Raketen är aktiv under tre hela dygn och Hemnets analyser visar att produkten ger hundratals nya besökare till din annons. Du som säljare ser priset och köper Raketen via din bostadsannons eller Säljkollen – din statistiksida på Hemnet. Betalning görs snabbt och enkelt med Bank-ID via Klarna.

 

 

“Få ut det mesta av försäljningen”
Erik Segerborg är produktchef på Hemnet och har varit ledande i att utveckla Raketen. Han förklarar:
– Efter att ha gjort flera stora undersökningar är det tydligt att man som säljare i högre grad vill kunna påverka sin försäljning. Att sälja sin bostad är för de allra flesta en av de största affärerna man gör i sitt liv. Därför är det också viktigt att vi på Hemnet kan erbjuda smarta och effektiva verktyg, för att säljaren ska kunna få ut det mesta av sin försäljning.

Erik fortsätter:
– Under vår testperiod har vi fått väldigt bra respons från både mäklare och säljare, som vittnar om att produkten gett riktigt bra effekt. Här har vi sett att Raketen är perfekt för att ge bostaden extra uppmärksamhet dagarna innan visningen. Eller för att ge din bostadsannons ny uppmärksamhet, om den legat ute lite längre  på Hemnet. Det gör att man slipper ta bort, vänta 23 dagar och sen lägga upp annonsen igen på Hemnet för att få nya besök.

För att veta mer om Raketen – se våra vanligaste frågor och svar om produkten.