Nu kan du bo som en av landets största Youtubestjärnor

Ett objekt som just nu väcker uppmärksamhet på Hemnet är trerummare i Vasastan. Det är nämligen Youtube-profilen Margaux Dietzs som ska sälja sin bostad.

Det senaste om bostadsmarknaden – i din mejlkorg. Skaffa Hemnets nyhetsbrev!

Lägenheten, som ligger i centrala Stockholm, beskrivs som en ”fantastisk vindsvåning med terrass, öppen spis och ypperligt läge” och som har ”högt i tak, synliga takbjälkar, vitmålade väggar och breda trätiljor”.

Hon skriver själv om flytten på sin blogg, du kan läsa inlägget här.

– Jag älskar verkligen området där vi bor nu, så helst hade jag bott kvar i samma hus. Men en liten del av mig har börjat göra så att jag tittat på några hus. Jag tror inte det blir ett hus denna gång, men jag kollar ändå vilket känns sjukt, skriver Margaux Dietzs.

Läs mer om objektet här.

Foto: Henrik Nero

Foto: Henrik Nero

Foto: Henrik Nero

Foto: Henrik Nero