Timmerhuset som får Hemnets besökare att klicka

Suktar du efter den jämtländska naturen, eller bor du redan runt knuten? Oavsett så är detta timmerhus strax utanför Östersund ett hus som väcker nyfikenhet. 

Detta renoverade timmerhus var det näst mest klickade objektet på Hemnet under vecka 45. Huset blandar upplevelsen av ett lokalt timmerhus med ett toppmodernt och stilrent inrett hem.

Ansvarig mäklare, Sabina Eriksson på Mäklarhuset Östersund, beskriver huset så här i objektsannonsen: ”Som uppstånden från de döda har detta timmerhus varsamt renoverats med de viktigaste av ingredienser: känsla och charm, hjärta och själ”.

Vad är det som är unikt med här huset, från ditt perspektiv?

– Det unika med huset är att ägaren, en ensamstående kvinna med en son som bor varannan vecka, renoverat detta till stor del själv. Hon har varsamt gjort alla val efter hjärtat och hur hon vill ha det och därmed inte valt några budgetalternativ utan tanken har alltid varit att skapa ett hem för hela livet som hon och sonen skulle trivas i. När kärleken knackade på blev familjen större och nu väntar ett nytt större hus som de ska ta sig an tillsammans med renoveringar och allt vad det innebär, säger Sabina Eriksson.

Hur har intresset sett ut, är det mest lokalt eller kommer spekulanter från hela landet?

– Spekulanterna kommer både lokalt och långt ifrån. Många har menat att de egentligen inte har bråttom att flytta men nu när ett så unikt hus är ute på marknaden så har de fått snabba på processen för att hinna ta chansen, säger hon.

Läs mer om objektet här.

Foto: Mäklarhuset Östersund

Foto: Mäklarhuset Östersund

Foto: Mäklarhuset Östersund

Foto: Mäklarhuset Östersund

 

Du har väl inte missat att följa Hemnet på Facebook? Klicka här under.