Gillar du extra allt? Kolla in den här villan

Gillar du extra allt? Isåfall är den här villan strax utanför skånska Båstad något för dig. Med spaanläggning, poolområde, tennisbana, boulebana samt egen bokskog med bäck är villan något extra.

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Villan ligger i Västra Karup, nära Båstad, i nordvästra Skåne. I objektsannonsen beskrivs villan som ”klassisk New England stil blandas och harmoniseras med Gert Wingårdhs arkitektoniska fulländande.”

Gert Wingårdh har skapat Kvarnhuset, huset är byggt i bearbetad massiv ek och med stenytor av Ölandskalksten. Du kan se en bild på Kvarnhuset i slutet av artikeln.

Miguel Ehrenfeldt på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling förmedlar objektet som han menar är unikt.

– Är det vanligt att en sådan här egendom kommer ut till försäljning ? Svaret är entydligt nej, på grund av hur många finns det?

Kan du berätta mer om objektet, vad sticker mest ut enligt dig? 

– Under mina 28 år som mäklare har jag förmedlat en hel del fastigheter men aldrig en som denna, den har allt som jag vill påstå en familj/släkt med stor umgängeskrets kan önskar sig. Här finns bland annat eget ”hotell” med 7 dubbelrum, stor 4 rums lägenhet, eget fristående hus samt huvudbyggnad. Till detta har du stor utomhus pool med tillhörande hus med bland annat bastu, gym, dusch/wc mindre kök, Boulebana, fotbollsplan, tennisbana, fristående restaurangkök, festlokal med ”logdans våning”, köksträdgård, rosengård samt en bokskog att ströva i med tillhörande porlande bäck.

Vilken sorts köpare tror du till slut kommer köpa objektet? 

– Finns säkert många som drömmer om en sådan här fastighet för att kunna samla sin stora familj och sitt stora umgänge men också de som vill göra något nytt i livet genom att starta en helt ny verksamhet utifrån vad man sysslar med idag, Miguel Ehrenfeldt.

Du kan läsa mer om objektet här.

Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Gert Wingårdh har skapat Kvarnhuset. Foto: Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling