Huset som lockar klick från sin avskilda tomt

Ett av Hemnets mest klickade hus på sistone är ett hus byggt 1967, men som genomgått en rejäl förändring de senaste åren. Från sin placering på en avskild tomt i Duvnäs Udde utanför Stockholm har huset lockat nyfikna Hemnetbesökare till sin annons.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Soldäck, sol hela dagen, båtplatser och pool. Går det att be om mer? Förmodligen inte. Harald Ericsson, fastighetsmäklare på Wrede Fastighetsmäkleri, förmedlar bostaden och han menar att det är ett hus i tipp topp-skick.

– Huset ser ut som ett nybyggt hus men är ursprungligen ett 1960-talshus som genomgått en mycket påkostad totalrenovering efter ritningar av den uppburne arkitekten Johannes Norlander. Här finns råa betonggolv, stora panoramafönster och en fantastiskt kontakt med Duvnäsviken.

Fastigheten har nyligen genomgått en totalrenovering efter ritningar av arkitekten Johannes Norlander. Även om prislappen på 32 miljoner kronor kanske avskräcker en och annan köpare så har huset lockat en stor mängd klick på Hemnet sedan annonsen publicerades.

Vad kan köparen förvänta sig av huset? 
– Köparen bör inte längta efter spröjsade fönster, höga golvsocklar, kakelugnar och knarrande parkettgolv. Detta är ett modernt hus i tipp topp-skick på en sjötomt med brygga, pool och perfekt solläge.

Läs mer om objektet här.

Foto: Wrede Fastighetsmäkleri

Foto: Wrede Fastighetsmäkleri

Foto: Wrede Fastighetsmäkleri