Rundö Kollen 1

Rossö, Strömstad Karta & restider

FritidshusFritidshus

Har ni länge fantiserat om en privat oas mitt i det böljande blå? Nu finns chansen att förvärva denna idylliska ö om ca fem hektar. Vad sägs om en egen vik, strandlinje och berg samt ett otroligt vackert närområde och omkringliggande natur? Låt fantasin flöda och förverkliga just era drömmar! Endast ett par hundra meter från Rossö hamn uppenbarar sig Rundö Kollen 1. Ön har varit i samma släkt sedan sent 1600-tal och utgjordes då av odlings- och betesmark för familjens hästar, kor, grisar och höns. Djuren drack från en kallkälla som än idag finns kvar. På denna fantastiska ö upplever ni en genuin skärgårdsmiljö med flerhundraårig historia. Det fria och öppna läget låter er sakta vakna av att solens strålar lyser in genom fönstren. Vira runt morgonrocken, hoppa i tofflorna och ta de korta stegen ner mot brygga och klippor för det uppfriskande morgondoppet. Blicka ut över havet och förundras över hur ljuset reflekteras över den stillsamma ytan. När ni klivit upp från simturen slår ni er ned på någon av de två bryggorna. Blunda och känn hur morgonsolen värmer kroppen medan den friska brisen susar i håret. Väl tillbaka vid huset dukas det upp med nybryggt kaffe och svenska jordgubbar för en sommarfrukost i det fria. Hissa flaggan, klä kransarna och bjud över släkt och vänner på ett oförglömligt midsommarfirande. Avsluta aftonen nere på klipporna, som har värmts upp under dagen, ackompanjerade av den magiska solnedgången. Berätta gamla anekdoter från förr och se fram emot sommarens nya minnen. Välkommen på visning!

Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul och består av fyra separata byggnader. Utöver själva bostadshuset finns även en gäststuga, ett brygghus, samt en lada.

För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788 el. +46 (0) 709755789

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
70 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
5,1 ha tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
10 736 kr/år
Räkna på boendet

Jesper Havsberg

Askengren Fastighetsmäklare

Telefon: +46 709-755788 Kontor: 0526-13332

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Askengren Fastighetsmäklare

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rundö Kollen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
20 600 000 kr
Driftkostnad
10 736 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 011
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 13 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips