Barkarby Smedstorpet 32

Drottningholm, Ekerö Karta & restider

10 800 000 kr
VillaVilla

Representativt drömboende på Lovö, Drottningholm som ger den fantastiska upplevelsen av att vara ett med naturen. Likt ett mindre herrgårdsboende inbjuder denna rymliga tvåplansvilla med dubbelgarage på friköpt tomt till ett familjeboende som präglas av hög trivsel. Det proportionerliga huset som uppfördes 1990 och byggdes till 1996 med två flygelbyggnader rymmer 218 välplanerade kvm boarea + 46 kvm varmgarage för 2 bilar och förvaringsutrymmen. Huset värms med bergvärme och har förmånliga driftskostnader. Här finns plats för stor familj med många sovrum alternativt yta för t.ex. eget företagande, gästrum eller uthyrningsdel.

En hemtrevlig och luftigt planerad boendekänsla med hög bekvämlighet möts genomgående i huset. Den unika närheten till den omgivande naturen och möjligheten att öppna upp glasade pardörrar i nästan varje rum gör att gränsen mellan inne -och utemiljön suddas ut. Under sommarhalvåret skapas känslan av utökad boarea vid trädgårdens generösa veranda.
Vid uppfarten till fastigheten välkomnar smidesgrindar och trädgården ringas in av grönlackerat Gunnebostaket. Perfekt för att ha hund. Huset har renoveringsbehov av ytskikt.

Här bor du i ett vackert lantligt läge mellan de anrika gårdarna Hogsta, Rörby och Barkarby. För den hästintresserade nås hästgårdar med möjlighet till uppstallning av egen häst inom gångavstånd. Likaså finns för den golfintresserade, Kungliga Drottningholms golfklubb samt alla typer av friluftsliv. För barnen finns både aktiviteter, förskolor och skola på ön. På ett par minuter nås lokal busslinje som går mellan Bromma, Lovö och Ekerö. Att bo på Lovö Drottningholm ger dig den unika upplevelsen av det kulturhistoriskt skyddade naturreservatets alla fördelar samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
218 m²
Tomtarea
2 282 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
31 800 kr/år
Byggår
1990
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Barkarby Smedstorpet 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 800 000 kr
Driftkostnad
31 800 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 804
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 22 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips