Notvarpsvägen 4

Skärgårdsstad, Österåker Karta & restider

10 395 000 kr
VillaVilla

Längtar du efter ett arkitektritat hus med nära-sjötomt-känsla, naturnära till skog och hav med vidunderlig utsikt över havet så kan du sluta leta nu! Här finner du en underbar fastighet beläget på lugn återvändsgata med ostört läge och med gräsmatta, sol och hav rätt placerat. Har en egen pool alltid funnits i dina drömmar finns utrymme till det här i söderläge mot vattnet.

Stora härliga sällskapsytor, matsal med ca sex meter i takhöjd och öppen spis, vardagsrum också detta med öppen spis och samma gudomliga utsikt över havet och båtarna. På övre plan återfinns ett stort masterbedroom och ett allrum med om möjligt ännu härligare utsikt, samt två ytterligare sovrum. Köket är mycket trivsamt med vedspis, höga arbetsbänkar med stenskiva och praktiskt skafferi.

Separat gäststuga med bastu, dusch, vardagsrum/sovrum och samma närhetskänsla till havet. De flesta mäns dröm, ett garage! Tre mycket trevliga uteplatser, plan gräsmatta och en balkong att njuta av solens strålar. På några minuters promenad tar du ditt morgondopp.

Skärgårdsstad, boendet för dig som älskar skog, hav och natur. Här finns havsbad med strand- och klippbad, möjlighet till båtplats i hamnen och att vara med i jaktlag. Tillgång till bastu och en aktiv jolleklubb. På sommaren finns seglarskola för barn och vuxna. Två förskolor och Skärgårdsstadsskolan (F-9) med en nybyggd sporthall, som även nyttjas av den lokala idrottsföreningen. I Skärgårdsstad har man dessutom en fantastisk sammanhållning bland grannarna, man hjälper varandra och ett härligt Valborgsmässofirande med fackeltåg. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
252 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 284 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
53 390 kr/år
Byggår
2002
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Notvarpsvägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 395 000 kr
Driftkostnad
53 390 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 009
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 15 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips