Skogsbrynsvägen 8A

Höllviken, Vellinge Karta & restider

11 750 000 kr
VillaVilla

I den stilfulla 2-plansvillan på Skogsbrynsvägen råder harmoni och tidlöshet. Från gatan reser sig en sober fasad av mörkgrå puts, cederträ och stora glaspartier upp sig. Invändigt väntar modern planlösning med stilren interiör, generösa ytor, enhetliga färg- och materialval och stora glaspartier som maximerar ljusinsläppet. Planlösningen bjuder på en genomtänkt fördelning av både sociala och privata ytor. Här är det lätt att anordna stora middagar, mingelfester och kalas. Det sociala köket med stor matplats och vardagsrummet på hela 50 kvadratmeter rymmer allt från lek till dans. Sommartid expanderas sällskapsytorna ytterligare genom att det öppnas upp till den stora utemiljön i sydväst med trädäck, uteplatser och pool. Utöver de sociala ytorna på entréplanet, finns ett lyxigt sovrum med anslutande badrum och walk in closet samt ett klädvårdsrum. På det övre våningsplanet finns ett mysigt allrum för filmkvällar, lek eller spel och på den anslutande terrassen kan du njuta av solen hela dagen. Drömmarna möts i tre rymliga och ljusa sovrum. Smakfullt inredda badrum finns på båda planen.
Husets läge i Höllviken är idealiskt placerat. Du är inbäddad i naturen men når samtidigt både hav och centrum på promenad- och cykelavstånd.

CYKELN TILL BAGERIET
De höga träden bildar en allé på den lilla gatan och känslan av sommarhusidyll från förr väcks. Bakom de lummiga och välskötta trädgårdarna finns en rik variation av bebyggelsens ålder, från röda 50-talsträhus till nutida arkitektur. Trots detta rofyllda läge, tar det endast 10 minuter att promenera in till Höllvikens centrumkärna. Ta cykeln till bageriet för frukostbullarna och promenera in till en spontan middag ute när andan faller på. I Höllviken finns blomsteraffärer, färghandel, frisörer, möbelbutik, restauranger, kaféer och diverse service. Önskas ett lite större butiksutbud eller ett biobesök är det endast dryga kilometern till Toppengallerian. Under sommarhalvåret tar du cykeln ner till sandstranden i Kämpinge på drygt 5 minuter – eller tar ett dopp i den egna poolen och fångar solens strålar på trädäcket.

HARMONI UTE OCH INNE
Den gedigna villan av gråputsad sten och cederträ smälter fint in i den omgivande grönskan. I sydväst, på husets baksida finns en trädgård som är något av en oas sommartid med trädäcket och poolen som den stora samlingspunkten. På trädäcket, i anslutning till sällskapsytorna inne, finns två njutbara uteplatser. Den ena är inredd som loungeområde med soffor och den andra med ett middagsbord för sommarens måltider. Svalkande dopp tas i den uppvärmda poolen som vintertid skyddas av ett ståltak. Området ramas in av stenläggningar, gräs och växter som elefantgräs, vintergrön bambu och lagerhägg. Vid husets entré finns ett isolerat garage och förråd samt en uppställningsplats för ett flertal bilar. Invändigt råder enhetlig harmoni bland såväl färger som material. Samtliga väggar och snickerier är vita, klinker i hall och kök är ljusgrått, trappa och trägolv är i ek. På nedre plan finns vattenburen golvvärme och på övre plan finns element. Badrummen är helkaklade i vita och gråa nyanser. Huset har en generös yta om 214 kvadratmeter med en optimal fördelning av sociala och privata ytor.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
214 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 052 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
34 990 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skogsbrynsvägen 8A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
11 750 000 kr
Driftkostnad
34 990 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 214
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 11 dagar sedan, den 11 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips