Dykerigatan 2

Skanör, Vellinge Se på karta

19 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
480 m²
Tomtarea
680 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
141 486 kr/år

Unik och ytterst rymlig fastighet om 400-500 kvm "Skanörs Gamla skola" på absolut A-läge med hänförande utsikt. Nu är det möjligt att förvärva denna mycket vackra hörnfastighet med den spatiösa och gedigna tegelbyggnaden i vinkel i helt ny framtidstappning - ombyggd för det kommande århundradet. Läget är absolut strålande med milsvid utsikt över havet, stranden och kustlinjen med Skanörs hamn i söder och Öresundsbron i norr.

Skanörs gamla skola är en gedigen tegelbyggnad i vinkel som nuvarande ägare låtit bygga om och förbättra för framtidens krav. Byggnaden har kvalitativt uppdaterats. Den eleganta privata bostaden i denna underbara hörnfastighet byggdes om och totalrenoverades år 2006-2007. Denna del har hela horisonten i blickfånget och den ljuvligt belägna trädgården har självklart kvällssol med solnedgången i väster - oslagbart.

Den moderna kontorsdelen med ingång från Västergatan byggdes om och totalrenoverades år 2004 - 2005. Denna del inrymmer idag tre luftiga moderna kontorslokaler med fina gemensamma utrymmen.

Varmt välkommen att boka privat visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Näset/Vellinge