Aspeliden 187

Svenshögen, Stenungsunds kommun Se på karta

3 585 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
85 m²
Tomtarea
1 176 m²

Här har du möjlighet att köpa tomt och låta Älvsbyhus bygga ett hus åt dig på en riktigt mysig tomt i Svenshögen! Ett nybyggt hus med låga driftskostnader för under 3 500 000 kr beroende på de tillval du gör inklusive tomt och markarbete (mer detaljer i produktionskostnadskalkylen under dokument). I Svenshögen bor ni lantligt och med tomtens höga läge har ni fin utsikt över närliggande åkrar. Svenshögen präglas av vackra skogar, sjö, öppna landskap och goda kommunikationer. Från tågstationen tar ni er till Göteborg på mindre än en timme! Till Stenungsund tar ni er med bil på ca 15 minuter och 10 minuter med tåget. Har du någonsin drömt om att hem efter jobbet och njuta av lugnet på landet med naturen in på knuten? Nu har den drömmen chans att bli verklighet!

Tomten säljs med entreprenadavtal med Älvsbyhus, och vad gäller detta avtal och frågor kring Älvsbyhus, vg kontakta deras säljare .
Oscar Edström, 0702 14 14 73 eller [email protected]

Alla bilder är illustrationsbilder och ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Ni väljer vilken husmodell ni vill från deras utbud och ni kan själva bygga ert hus på deras hemsida www.alvsbyhus.se. Här har ni beskrivning på deras mindre hus, Selma. Med Selma får du ett litet, mysigt och gediget trähus på 85 m² och 44 m² inredningsbar övervåning. Som växande familj är det här ett smart val.På nedre plan går det att få 1-2 sovrum. Och övre plan rymmer minst lika många rum. Är du osäker på hur många rum du faktiskt vill ha kan du vänta med att inreda övervåningen. Den är nämligen förberedd för vvs, el och data - och kommer med trappa, fönster och underlagsgolv.

Samtidigt är Selma ett socialt hus. Både kök och vardagsrum får ta ordentligt med plats. Här går det att spela brädspel i ena änden av vardagsrummet och se favoritfilmen i andra. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn.

Alla våra 1,5-planshus går att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare.

Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset.

Välkommen för mer information och intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Vernberg

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Anna-Karin Vernberg, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
+46703814402