Franshammar 216

Hassela, Nordanstigs kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
9,6 ha
Driftkostnad
308 500 kr/år

Den vackra herrgården i Franshammar, kanske ännu mer känt som det före detta Hasselakollektivet i Hassela, letar nu efter en ny och driven ägare och söker dig/er som vill förvärva en fastighet med enorma möjligheter! Här har ni hela åtta byggnader med möjlighet till att skapa något nytt och fantastiskt inför framtiden i form av exempelvis uthyrning av hyresrätter, konferenser, B&B och restaurang. Läget på fastigheten är optimal med Hassela Golfklubb som närmsta granne med sin 18-hålsbana. Sjön med badbrygga för soliga och varma dagar. Hassela Ski Resorts skidanläggning endast 10 minuter bort.

Här får ni verkligen en riktig "bullerby-känsla" och vem blir inte lockad av att köpa en helt egen Bullerby? Här kan ni skapa ett framgångsrikt och unikt koncept med natur- och sjönära bostäder i form av hyresfastigheter eller en restaurang med logi och konferensverksamhet där ni kan erbjuda flertal upplevelser i närområdet med skidåkning, skoteråkning, vandringar, islandshästsridning - Hasselabygden har enormt mycket att erbjuda!

Herrgården erbjuder fantastiskt generösa utrymmen med samlings- och konferensrum, sällskapsrum, möjlighet till restaurangkök och stor matsal. Uppvärmning via bergvärme. Utöver det har ni villor perfekt för långtidsuthyrning, flerfamiljshus med möjlighet till hyreslägenheter eller rum för uthyrning. Franshammar är ett område i Hassela som är rik på historia med ett naturskönt område med skog, vatten och ängsmarker.

För dig som är intresserad av att bedriva någon form av verksamhet i Franshammar Herrgård så går det att få hyra enbart Franshammar Herrgård som ett alternativ till förvärv. Möjlighet finns också att bedriva verksamhet i Hassela Golfklubb, ett bra tillfälle till att skapa och bedriva ett helhetskoncept. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare Maya Sundlöf, 076-49 26 951 för mer information om detta!

Välkommen att höra av dig för information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951