Kubikenborgsgatan 5B

Kubikenborg, Sundsvalls kommun Se på karta

340 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25,2 m²
Balkong
Nej
Våning
-1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Harmoni
Om föreningen
Avgift
1 983 kr/mån
Driftkostnad
2 676 kr/år
Pris/m²
13 492 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift i attraktiva Kuben.

Hemmet erbjuder ett stilrent kök med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från fönster. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, samt generöst med utrymme för både en soffgrupp och sovplats.
Hemmets badrum är stilfullt med våtrumstapet och matta, duschen finns i ett separat utrymme i anslutning till badrummet.

I föreningen finns det tillgång till relaxavdelning med bastu och spabad/duschplats. Även gemensam grillplats på gården och boulebana. Ett stenkast från Ica Kubiken.

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark. I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll- och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 1970-talets få kvarvarande kvartersbad.

Där du trivs, där är ditt hem.
Välkommen hem till Kubikenborgsgatan 5B!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri x Erik Olsson
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri x Erik Olsson
070-3600396