Almbygatan 10, vån 15 / 15

Stockholms kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
15 av 15, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF RT16 på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Avgift
5 589 kr/mån
Pris/m²
34 247 kr/m²

Är du den som inte nöjer dig när andra nöjer sig, du nöjer inte ens dig med det “lilla extra”? Då måste du bara uppleva denna bostad! Tänk etage, dubbel takhöjd, 10 kvm stor balkong med utsikt ända till horisonten. som sagt en magisk bostad utöver det vanliga som du inte vill gå miste om!

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a med loft som med lätta medel kan omvandlas till en 3:a eller 4:a. Modernt och stilrent med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som naturligt bjuder in vänner och familj till spel-kvällarna. Ovanvåning i form av loft där bara fantasin sätter stopp på hur det stora och öppna utrymmet ska disponeras. Tack vare generösa fönsterpartier förses bostaden med ett fint och naturligt ljus. Du bor på våning 15 och med det kommer du uppleva en daglig harmoni när du kan vila blicken över utsikten som erbjuds, du kommer helt enkelt bli bortskämd av den magiska vyn som bara går att uppleva på plats!

Din närmsta granne är natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar.

Att bo med närhet till service och kommunikation är vardagslyx i sig. Rinkebyterassen ansluts till ett mångsidigt handelsstråk som erbjuder det bästa från alla världar. Flertal butiker, restauranger, caféer, apotek och ett brett serviceutbud. I förlängningen når du Rinkeby Centrum som erbjuder ett 30-tal butiker och fyra restauranger. Några nyckelaktörer är Lidl, Matcenter och Fitness 24 Seven.
I Rinkeby centrum når du även Tunnelbanans blåa linje som på mindre än 20 minuter tar dig in till citylivets puls, du har även goda bussförbindelser som på ca 10 minuter tar dig till Kista Centrum.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266