Nyproduktion

Vinterstigen

Stöten, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Biarea
10 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Stöten Vinterstigen
Om föreningen
Avgift
1 395 kr/mån
Driftkostnad
22 596 kr/år
Pris/m²
83 800 kr/m²
Nyproduktion

Exklusiva, nybyggda och optimalt planerade studiohus i bekväm bostadsrättsform med ski in/ski out-läge till Sälenfjällens bästa skidåkning! I Brf Stöten Vinterstigen presenteras ett nytt unikt och högklassigt fjällbostadsprojekt med perfekt läge mellan liftarna Kronoliften och Granfjällsliften i området Granfjällsbyn. Föreningen kommer att bestå av totalt 9 lägenheter varav dessa 3 väldisponerade studiohus samt 3 parhus. Detta boende erbjuder allt ni kan tänkas behöva för en magisk fjällsemester med storslagen utsikt mot fjälltopparna och den perfekta gedigna fjällkänslan i modern tappning!

Här njuter av en helt magisk atmosfär där husets planlösning anpassats efter er med höga standardkrav på ert semesterboende. Entréplanet erbjuder vackra sällskapsytor där generösa fönsterpartier ramar in fjällutsikten och tillsammans med en takhöjd utöver det vanliga skapar en så trivsam känsla. Sällskapsytorna vävs fint samman med det fullutrustade och stilfulla köket med påkostade vitvaror från Miele och Bora.

Vidare på detta plan finns även ett rymligt sovrum och ett lyxigt inrett helkaklat badrum med dusch. På husets loft finns dessutom plats för ytterligare sovplatser. Hela bostaden kommer att förses med noga utvalda och påkostade materialval som tillsammans ger en perfekt och stilsäker helhet.

Till varje bostad hör en uteplats som sträcker sig utmed husets ena långsida - även här njuter ni av en andlöst vacker utsikt! Skidförråd finns utvändigt i direkt anslutning till bostäderna.

Dessutom ingår parkeringsplats med elbilsladdare från Garo GLB 22kW till respektive bostad. Intill bostäderna finns även plats att parkera skotern för att smidigt ta er ut till skoterlederna runt knuten.

Här bor ni även med bekvämt gångavstånd till den nyöppnade restaurangen Bulldog Lodge som erbjuder allt från fartfylld after ski till middagssittningar i toppklass!

Beräknat tillträde kvartal 1 2024.

Välkomna med er intresseanmälan till Thomas Rylander på Bjurfors!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro

Kontakt

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609