Sibeliusgången 56, sv

Stockholms kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43,1 m²
Balkong
Ja
Våning
-1 av 5, hiss finns
Byggår
1978
Förening
BRF Porkala
Om föreningen
Avgift
2 771 kr/mån
Pris/m²
41 647 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare Michaela Lopez på 070 425 62 66 för privatvisning*
Varmt välkommen till en optimalt planerad 1,5:a med ett unikt tillfälle att förvärva bostaden FULLT MÖBLERAD! Perfekt för dig som är på jakt efter din första bostad.
Genomgående gott skick med väldisponerade kvadratmeter och sociala ytor som välkomnar hela vänskapsgänget. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en praktisk sovalkov som bekvämt skärmas av med ett snyggt draperi. Med lätta medel kan du omvandla bostaden till en 2:a. Solig balkong som vetter mot grönskande vy, här behöver du inte bli styrd av vädret då balkongen är inglasad.

Du bor i en stabil förening med en låg avgift vilket ger utrymme till mer nöje för pengarna. Du har även tillgång till föreningens gym och bastu, perfekt för återhämtning. Plus i kanten är den vardagslyx du kommer att uppleva då bostaden är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver och lite till, ett stenkast bort når du Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service, och bra kommunikationer. Önskar du ett större utbud når du Kista Galleria på ca 3 minuter med tunnelbanans blåa linje, på ca 20 minuter når du T-centralen om du suktas efter citylivets puls.

Du bor även granne med natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar, betande hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Nytt är utomhusbadet på Järvafältet med sina tre bassänger, kafé och stora ytor för picknick och solbad, den självklara platsen under sommarens varmare dagar.

Som sagt, här har du bästa förutsättningarna för att trivas, välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266