Asa Thors Gränd 2

Oceanhamnen, Helsingborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
1 926 kr/mån
Pris/m²
62 344 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna kvadratsmarta och påkostade enrummare med havet som närmsta granne och stadens centrum bara några minuter bort.

Då husets är nybyggt är standarden och materialvalet i lägenheten väldigt hög. Stig in i den ljusa hallen med både goda avhängnings och förvaringsmöjligheter i form av både garderob och hatthylla. Här finns även ett praktiskt städskåp. På golvet ligger ett marmorerat klinkergolv som sedan övergår i en ljust mattlackerad ekparkett. Köket kommer från Vedum och har släta vita luckor, en praktisk bänkskiva i en ljus kulör som möter stänkskyddet i marmorerat kakel. Fullutrustad maskinpark från Bosch i rostfritt och svart. För att ta det till nästa nivå erbjuder köket även en matavfallskvarn.

Från köket nås lägenhetens rum som badar i ljus från det stora fönsterpartiet. Lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här finns dusch med glasdörrar, vask med kommod, ett större skåp, handdukstork samt en kombinerad tvätt/tork maskin. Till lägenheten hör även ett extra separat förråd i källaren

Här bor man som medlem i en härlig förening som erbjuder tillgång till allt från bilpool, gemensamma takterrasser (varar den ena en odlings terrass), grillplats med gasolvärmare samt en fantastisk gemensam brygga.

Man tar sig snabbt och enkelt från ön in till Helsingborg C via en bro. För dig som studerar så ligger Helsingborg campus bara en kort promenad från lägenheten. Här finns även strand, ute gym och flera trevliga restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas