Prosteviken 25

Skärhamn, Tjörns kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Kajen 4 i Skärhamn
Om föreningen
Avgift
3 373 kr/mån
Driftkostnad
2 909 kr/år
Pris/m²
56 364 kr/m²

Välkommen till det bekväma boendet på Kajen; här ryms allt man behöver fördelat på två rum och kök. Sovrum med garderob, stor terrass samt öppen sällskapsyta, fullutrustat kök samt fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför den stora terrassen kommer det på sikt bli utgrävt och man får havet precis i anslutning till sin terrass.

När andan faller på tar man handduken med sig och går den korta promenaden ner till havet och bryggan, här finns möjlighet till båtplats. På Kajen bor man lika bra året om som endast om somrarna då Skärhamn lever upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

Uppskattar du salta bad och härliga bohuslänska klippor så är det en endast en kort promenad till "gamla badplatsen". Är det hellre en löptur i naturen som lockar har man nära till Toftenäs naturreservat. Eller varför inte en padelmatch utomhus med utsikt mot vackra inloppet till Skärhamn som fond till matchen.

Vill du inte ta bilen ligger bussen som tar dig till Göteborg, Stenungssund eller andra delar av Tjörn ett stenkast bort.

Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboende.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Erik Hansson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Erik Hansson, Fastighetsbyrån Tjörn
0702-647215
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas