Seminariegatan 6F

LUTHAGEN, Uppsala kommun Se på karta

5 950 000 kr

6 500 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
180 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
38 500 kr/år

Här ges möjligheten att förvärva ett totalrenoverat radhus, både in- och utvändigt, i härliga Luthagen! Huset är smart planerat då man har valt att ha sovrum på övervåningen samt det social ytorna på undervåning. Baksidan erbjuder ett stort trädäck vilket är perfekt för att njuta av förmiddagskaffet i solen, gräsyta samt att man har valt att bygga om förråden till ett allrum med indragen el samt ventilation.

När du kommer in bostaden så möts du av en ljus hall med plats för ytterkläder. Till vänster av hallen så möts du av ett nyrenoverat kök med all maskinell utrustning som du behöver för att underlätta vardagen. Från köket kommer du till ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier mot innergården. Till den mysiga innergården med det stora altandäcket samt två förråd som är omgjorda till bebodda rum når du från vardagsrummet. Resterande rum på undervåningen fördelar sig på ett badrum samt en tvättstuga.

När du kommer upp övervåningen finner man fyra st sovrum. Sovrummen ligger i varje hörn och de sovrum som vetter ut i sydväst läge har en gemensam stor balkong med utsikt mot innergården. Resterande rum är ett stort helkaklat badrum med takfönster.

Här cyklar eller går du enkelt längs med ån in mot City och Resecentrum. I närområdet finns Luthagens-Livs, Nelins, och Coop Ringgatan. Efter en kort promenad (ca 5 min) når du Fyrishov, här finns utbud för den som vill motionera längs Fyrisån. Ett lugnt område med flertal skolor belägna inom ett kort avstånd. Sverkerskolan åk F - 3. Tiundaskolan åk F - 9.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Thomas Lullmaa

Riksmäklaren
Mäklare Thomas Lullmaa, Riksmäklaren
070-591 65 36