Södra Kroksdal 60

Skärhamn, Tjörns kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
177 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
715 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
32 268 kr/år

I barnrikt och populär område, knappt femton minuters promenad ifrån havet och Skärhamns centrala delar välkomnas ni till Södra Kroksdal 60. Ett hem som präglas av trevliga och ljusa sällskapsytor med omfattande rumsvolymer, där man gärna bjuder in till fest och lite större middagar. Huset har gått igenom stora renoveringar och är i mycket gott skick. Driftskostnaderna är låga tack vare effektiva solceller.

Exteriört finner vi ett nymålat hus med en inbjudande och insynsskyddad trädgård. Här finns uteplatser och balkonger. Ett inglasat uterum som förlänger säsongen där man kan sitta ute men även en stor altan om man hellre vill sitta under bar himmel.

Så snart man stiger in genom entrédörren dras blicken ut mot ytorna kring köket och vardagsrummet där första intrycket är helt präglat av ljus och rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och optimalt fördelad mellan rymliga sällskapsytor och rofyllda rum med privat sfär. Kök, matplats och vardagsrum dominerar entréplanet och integreras fint med utemiljön genom de stora fönsterpartierna. På entréplan finns också en gästtoalett samt en stor tvättstuga med dusch och groventré. Tvättstugan bidrar med bra förvaringsmöjligheter och lätthanterlig logistik gällande hygien, klädvård och övriga vardagsbestyr.

Ytterligare förvaring erbjuds i friggeboden samt garaget med förrådsdel. En trappa upp finner vi tre sovrum, kontor samt en klädkammare. Behöver man fler sovrum kan man enkelt bygga om klädkammaren och kontoret till två sovrum till.
Förutom närheten till havet och Marinan bjuder detta fina läge i Skärhamn på ett bekvämt avstånd till butiker, restauranger, skolor och barnens fritidsaktiviteter samt direktbussar och Västtåget till bl. a. Göteborg.

Varmt välkomna på visning i ett utav Södra Kroksdals absolut bästa hus!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Erik Hansson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Erik Hansson, Fastighetsbyrån Tjörn
0702-647215
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas