Tallbarrsvägen 6

Gladö Kvarn, Huddinge kommun Se på karta

3 300 000 kr

3 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41 m²
Tomtarea
1 785 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
25 767 kr/år

Är du ute efter att skapa ett drömhus med viss utsikt över Kvarnsjön? Missa inte chansen då kostnaden för vatten och avlopp redan är betald!

Välkommen till Tallbarrsvägen 6 med härlig "landet" känsla, högt belägen med ostörd utsikt över Gladö naturreservat och glimt av sjön. Fastigheten är i söderläge med en stor terrasserad trädgård med en mångfald av dekorativa buskar, perenner, blommor, örter, bärbuskar och grönsaker som erbjuder många möjligheter för trädgårdsentusiasten. Från fastigheten är det endast en kort promenad till badplats och naturreservat.

På fastigheten finns två byggnader, huvudbyggnad med kök, fräscht badrum med golvvärme samt i dag kombinerat sovrum/vardagsrum med sovalkov. Dessutom en stor fin kamin som kan sprida skön värme i hemmet. Trädäckad altan på ca 30 kvm med viss del som ligger under ett skyddande tak.

Gästbyggnaden är på ca 30 kvm med ett övre plan som är uppdelad med ett stort gästrum, entré och badrum med frystoalett. Det finns även ett ytterligare separat rum som idag nås från utsidan, perfekt för antingen förvaring eller som verktygsrum. Gästhuset består även att ett stort oinrett källarutrymme på ca 30 kvm och bredvid byggnaden finns en stor vedbod. Två parkeringsplatser, en med laddbox för elbilar. Fiber är ansluten med inte installerad.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christoffer Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Christoffer Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 76