Glanstrandsvägen 4

Skäftesfall, Finspångs kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 224 m²

Varmt Välkommen till Glanstrandsvägen 4 och denna härliga tomt med glimtar över det glittrande vattnet på sjön Glan!

Har du drömt om att bygga ditt egna hus med sjöutsikt? Nu har du chansen!

I lugnt, naturnära område saluförs just nu denna tomt om 1224kvm belägen på höjden med sjöutsikt. Här finns vatten och avlopp fördraget in på tomten (enskilt). El-nät finns framdraget till tomtgräns och fiber finns i området (anslutningsavgifter tillkommer).

Här kan du bygga ditt alldeles egna hus som du själv vill ha det, i enlighet med områdesbestämmelserna från Finspångs kommun, se bifogat dokument. Tomten är INTE bunden till någon husleverantör.
Enligt kommunens planbestämmelser får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett eller två plan med total byggnadsarea om 70 m2 + en komplementbyggnad om 30 m2. Här har du möjlighet att bygga på höjden och på det viset nyttja så man får fler kvadratmeter att röra sig med! Efter slutbesked kan man göra en bygganmälan om bygglovsbefriad tillbyggnad om ytterligare 15 m2.

Följande hus på bilderna är av hus-modellen ''Lasse'' från Älvsbyhus som har tagit från en offert på färdigt uppfört hus på tomten, se offert under dokument!

I Skäftesfall bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen och vattnet. Samfälligheten tillhandahåller en strand med brygga ca 150m från tomten, perfekt för den fiskeintresserade!
Restid med bil till Finspång är 15min och Norrköping 30min.
Bussförbindelser finns till Risinge.

Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Finspång

Kontakta mäklaren

Kristian Horvath

SkandiaMäklarna Finspång
Mäklare Kristian Horvath, SkandiaMäklarna Finspång
070-8107329