Länsmansvägen 69

Norrviken, Sollentuna kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Nålen i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
4 160 kr/mån
Driftkostnad
13 800 kr/år
Pris/m²
42 073 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning.

Ljust bostadsrättsradhus med underbar uteplats. Möblerbar hall med ett förråd och plats för avhängning av ytterkläder. Stort badrum. Ljust kök med matplats för 4-6 personer. Luftigt vardagsrum och utgång till uteplats. Två stora sovrum.

Läget ger dig närhet till både naturen, service och kommunikationer, vilket förenklar vardagslivet. Förutom närheten till sjön Norrviken med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Visningsgården Bögs gård, som du också kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren.

Norrvikens centrum ligger på kort promenadavstånd och där finns det en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera. För ett större shoppingutbud är det cykelavstånd till både Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum. Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till nya Mall of Scandinavia kan du ta pendeltåget. Skolor och förskolor ligger även de på gångavstånd, vilket är ovärderligt för vardagslogistiken.

Det är drygt 1 km till Norrvikens pendeltågsstation och därifrån tar det omkring 20 minuter in till Centralen. Det finns flera busslinjer som trafikerar Norrvikenleden som du har på samma avstånd. Med bil är du snabbt ute på E4:an mot City eller Arlanda.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Torssell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Torssell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0707-46 22 44