Nyproduktion

Langetoftsvägen, A2

Förslöv, Båstads kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
6 512 kr/mån
Driftkostnad
20 620 kr/år
Pris/m²
19 903 kr/m²
Nyproduktion

Köp ett radhus nu och se fram emot en extra bra ekonomisk start i de nybyggda, smart planerade radhusen. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår.

Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på Nordr.com

Förmånlig kampanj! Nu kan du få 12 månader avgiftsfritt när du köper ett radhus i Förslövs Ängar. Erbjudandet gäller köp till och med den 27 augusti 2023 och max 6 radhus.

Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på [email protected]

Med uteplats i bästa solläge, hit når solens strålar både både dag och kväll!
På skönt läge med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här finner du tre sovrum, modernt kök samt två helkaklade badrum. Den ljusa inredningen bygger på fräscha toner av vita, gräddvita och ljusgrå toner. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning vit. I hallen och badrummet går klinkerplattorna i gräddvita toner. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge. Bo modernt, flexibelt och med hög standard till en låg kostnad!

För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

Att köpa nyproduktion innebär att du får ett mer hållbart och energieffektivt hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Det är extra viktigt nu när energikostnaderna ökar. Utöver lyxen att vara den första som bor i ditt nya hem, ser du här några av fördelarna med att bo i ett nybyggt hem.

När värme- och elanvändningen totalt sett blir låg, blir även boendekostnaden lägre, tack vare:
• Nya vitvaror ger lägre elförbrukning vilket är till gagn för miljön samtidigt som de ger lägre boendekostnader.
• Energisnåla vattenkranar skapar energieffektiva bostadshus.
• Bra isolering genom en välisolerad klimatskärm med god täthet och minimala köldbryggor samt extra bra fönster.
• God ventilation via frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluftsdon i yttervägg.

Bekvämt och tryggt boende
Du bor bekvämt och enkelt i ett välplanerat, nytt boende med alla nödvändiga funktioner och utan renoveringsbehov. En nyproducerad bostad med moderna och noga genomtänkta lösningar ger dessutom ett säkert boende.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Ängelholm

Kontakt

Frida Svahn

HusmanHagberg Ängelholm
Mäklare Frida Svahn, HusmanHagberg Ängelholm