Brynjegatan 15

Komarken, Kungälvs kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Ripan i Kungälv
Om föreningen
Avgift
5 626 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
21 731 kr/m²

Här kikar ni på en välplanerad bostad med genomgående uppdaterade och renoverade ytskikt samt ett nyrenoverat badrum 2020. Ni erbjuds ett badrum med klinker och kakel i neutrala färger, ett charmigt kök, fina färgval, samt inglasad balkong i fritt läge och grönområde. Planlösningen ger ett genomgående ljusinsläpp och rummen är i väl tilltagen storlek.

Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent boende precis intill Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" är ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan. Sveriges just nu största köpcentrums-projekt. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö!

Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. En riktig trevlig investeringsmöjlighet för framtiden!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Claes-Johan Olsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Claes-Johan Olsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0730-208330

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.