Storvallsvägen 8A

Storvallen, Åre kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
656 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
19 000 kr/år

Varmt välkommen till Storvallen och detta trevliga parhus med naturen runt knuten och direkt närhet till skid- och vandringsleder som bla tar dig mot Snasahögarna. Endast ca 10 minuter bort hittar ni Storliens välpreparerade pister, matbutik, restaurang och tågstation.

Detta timrade parhus med en skandinavisk fjällkänsla erbjuder gott om sociala ytor i storstugan med den öppna planlösningen mellan kök, matplats och dubbla vardagsrum. Värmande kamin i storstugan borgar för extra hög mysfaktor. Bostaden har 3 sovrum som alla har eget badrum med dusch och toalett. Möjlighet att dela av storstugan för att möjliggöra ytterligare ett sovrum. I samtliga sovrum samt i storstugan finns väggfast extra bädd att fälla ner, perfekt om man blir många besökare i stugan.

Den här stugan har allt du kan önska för en bekväm vistelse i fjällen och passar utmärkt för den stora familjen eller paret som önskar utrymme för släkt och vänner på besök. Eller varför inte för dig som söker ett permanentboende?

Stugan säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Även för den skoterintresserade är detta ett optimalt läge med möjlighet att ansluta till Väsek-skoterled. Mer information om skoterleder i området hittar ni på www.vasek.se

Titta gärna in på vår digitala visning i 3D- länken under "dokument och länkar"
Där finns även protokoll från den besiktning som är utförd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Christina Marktin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Christina Marktin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0709-724047