Munkedalsvägen 30

Munkedals kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 568 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
48 598 kr/år

Varmt välkomna till Munkedalsvägen 30, här finner ni ett praktiskt hus som nyligen genomgått flera stora renoveringar vilket gör att det interiörmässigt håller en hög nivå!
Entréplanet erbjuder ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum, här finns även eldstad samt utgång till baksidan med altan och vedeldad bastu! Det finns även ett sovrum samt ytterligare två potentiella sovrum en trappa upp samt extra toalett. På källarplan finner ni tvättstuga, torkrum, pannrum samt gott om förvaringsutrymmen som man aldrig får för mycket av.

Tomten är en lättskött trädgårdstomt med trevliga grönytor, perfekt för barnen att leka på eller för er med gröna fingrar som gillar odling.

Från fastigheten har ni ett stenkast från Hedekas centrum med matbutik, grundskola och förskola. Ni har även otroligt fina omgivningar med skog, strövområden och bad/fiskesjöar för er som är naturintresserade! Det finns även en högklassig restaurang vid Ulkeröds Gård som erbjuder övernattning, fantastisk mat och event som nås på ca 10min bilfärd. Centrala Munkedal och E6an för er som pendlar tar ca 15 min med bil!

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62