Nyproduktion

Vallinsvägen 34F, lgh C1302

Varbergs kommun Se på karta

5 140 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
6 818 kr/mån
Pris/m²
45 487 kr/m²
Nyproduktion

Hitta ditt nya hem i Träslövs Trädgårdsstad. Här bygger Derome brf Glanslinden som består av 30 bostadsrätter. Den här lägenheten erbjuder fyra rum och kök med en generös terrass i västerläge. Där en del är öppen, en del inglasad och en del har pergola.

I anslutning till hallen finns ett av badrummen med både tvättmaskin och torktumlare. I den inre hallen finner du en rymlig skjutdörrsgarderob samt det andra mindre badrummet. Vidare in i passagen ligger även det stora sovrummet med en egen klädkammare. Intill kök och vardagsrum finner du de andra rummen som passar lika bra till sovrum som kontor. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning. Det skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Kyl och frys är placerade så de skärmar av köket från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och skapar en luftig interiör. Lägenhetens terrass är på cirka 43 kvadratmeter, där en del är inglasad och kan bli ett extra rum under stora delar av året. Terrassen har också en stor öppen del utan tak samt en pergola som kan skugga skönt under varma sommardagar.
En gemensamhetslokal blir ett extra vardagsrum för dig och dina grannar. En mötesplats för aktiviteter, bostadsrättsföreningens möten och festliga tillfällen för alla som bor i
husen. Denna lokal kan även användas som arbetsplats för dig som jobbar eller studerar på distans.

En möblerad övernattningslägenhet hittar du på entréplan i hus A. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra. En mysig lägenhet om 35 kvadratmeter där du kan låta familj och
vänner som är på tillfälligt besök övernatta.

I brf Glanslinden finns det tolv garageplatser samt parkeringar utomhus som går att hyra. Vissa parkeringar har även elbilsladdning.

I brf Glanslinden bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat och kulturupplevelser.

Läs mer om bostaden

Kontakt

Magnus Liljengren

Wästerhav Fastighetsmäkleri
Mäklare Magnus Liljengren, Wästerhav Fastighetsmäkleri
0730-800399