Uddabergsvägen 13

Dälderna, Skövde kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
205 m²
Biarea
61 m²
Tomtarea
915 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Driftkostnad
49 673 kr/år

På Uddabergsvägen 13 hittar ni detta stora hus som inte är som något annat hus du någonsin sett. Ett lyxigt hem med ett av Däldernas trevligaste lägen. Utsikten är slående och de stora fönsterpartierna tar med utsikten in i huset, från altanen kan du även njuta av soluppgången över Skövde. Här hittar du ett stort hus om 205 kvadratmeter som fördelas på sex rum och kök. Byggt 2006 och med tegelfasad gör huset nästintill underhållsfritt.

Ett rymligt hem som har något alldeles unikt över sig. Det sociala och öppna vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor, fin utsikt och generös takhöjd på hela 4.7 meter som högst. Dubbelgarage, bergvärme, FTX-ventilation och vattenburen golvvärme i hela huset är ytterligare plus. Stora delar av huset har spotlights och här finns även centraldammsugare.

Här i natursköna Dälderna är det definitivt inte svårt att trivas och läget på Uddabergsvägen är perfekt för den som vill kunna njuta av närheten till den friska luften i skogen. Läget i Dälderna lämnar ytterst lite att önska för den som har höga krav på sitt boende. Här finns tillgång till allt man vill ha på nära avstånd i vardagen – förskola, handelsområden och aktiviteter.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Khamo

Fastighetsbyrån Skövde
Mäklare Victor Khamo, Fastighetsbyrån Skövde
076-116 44 84

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas