Väte Hassle 809

Väte, Gotlands kommun Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1892
Driftkostnad
27 720 kr/år

Välkomna till Väte Hassle 809, här bor du ostört och familjevänligt i en lantlig miljö. Här har du en villa med härlig gårdsbild från slutet av 1800-talet där du har möjlighet att skapa dig ditt framtida drömboende.

På nedre plan hittar du bostadens kök, vardagsrum och två sovrum. Vardagsrummet är stort och har plats för den stora soffgruppen.

På övre plan hittar du ytterligare tre sovrum där ett av sovrummen är perfekt för barnen och har goda ytor för barnens lek. Ett av sovrummen disponeras idag som klädkammare med gott om förvaring i ljusa, öppna garderober. På övre plan finns också ett väl inrett badrum med ny tvättmaskin och torktumlare. Våtrumsarbetet är utfört av Sudergolv.

På gården finns en stor ladugård - är du den som vill komma igång med eller rentav älskar träning och alltid velat ha nära till gymmet - nu blir det inte bättre!
I mittdelen av ladan hittar du ett fullt utrustat gym. Här har nuvarande ägare lagt ner både tid och pengar på att införskaffa allt du kan tänkas behöva för att utföra din träning hemma.

På fastigheten hittar du också en äldre sågbyggnad och ett brygghus. På baksidan av sågen finns hönshus och lösdrift för hästar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10