Österängsvägen 22b

Gladö Kvarn, Huddinge kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Skogslängtan
Om föreningen
Avgift
5 395 kr/mån
Driftkostnad
27 204 kr/år
Pris/m²
37 803 kr/m²

Parhus mitt i naturen och med direkt närhet till natur, badsjö och friluftsliv. I natursköna Gladö Kvarn finner ni här 132 välplanerade kvadratmeter som fördelas över två våningsplan och erbjuder påkostade materialval över hela huset. Ett modernt boende som genom sina smarta lösningar och genomtänkta val erbjuder boendet något alldeles extra för den kräsne.

Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning och tack vare stora fönsterpartier i flera väderstreck flödar ljuset in och rymden i huset blir ännu mer påtaglig.

På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och matrum med stora fönster mot uteplatsen och trädgården. Köket har ett ljust hörnläge med fönster ovanför diskbänken. Den rymliga entrén har bra förvaring för familjens alla ytterkläder och ligger i anslutning till tvättstugan. För den som önskar ett ytterligare sovrum kan en extra vägg monteras i vardagsrummet och därmed skapas ett extra rum. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt ett extra rum för dig som önskar ett hemmakontor eller kanske ett gästrum. Det ljusa allrummet kan användas som ett övre vardagsrum.

Din nya granne Kvarnsjön bjuder intill fiske, bad, kanotturer, långfärdsskridskor och fågelskådning. På nära håll ligger badplatsen Nyboviksbadet med sandstrand, flytbryggor, lekplats, tennis- och padelbanor samt utegym. Gladö Kvarn ligger naturnära men ändå med närhet till köpcentrum, bank och vårdcentral. Det är endast 6 km till Huddinge Centrum och dit tar man sig lätt med buss 744, bil eller cykel då det finns upplyst cykelbana hela vägen. Därifrån tar du dig till Stockholms Central på 12 minuter med pendeln. Huddinge Sjukhus ligger inom cykelavstånd. Kommunen planerar att bygga förskola inom ramen för detaljplanen, idag finns förskola och grundskola i Balingsnäs ca 4 km från Gladö Kvarn med cykelväg hela vägen.

Bostadsrättsföreningen kommer att ha en belåningsgrad på ca 11.500 kr/kvm, vilket kan anses som lågt i nybildade föreningar och avgifterna är anpassade till marknadsläget.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christoffer Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Christoffer Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 76