Nyproduktion

Tingstadsvägen

Stora Mellösa, Örebro kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Avgift
4 030 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
23 395 kr/m²
Nyproduktion

Nu finns chansen att få flytta in i ett helt nytt boende, etapp 2 av det nya bostadsområdet Alberts Gärde i expansiva Stora Mellösa! I detta bostadsrättsprojekt där 25 radhus med hög standard ska uppföras, i attraktivt, familjärt och naturskönt område! Här bor ni med direkt närhet till både förskola, skola och mataffär som nås inom gångavstånd – optimalt för er som söker ett bekvämt vardagsliv i ett lugnt och rogivande läge med närhet till Örebro.
I Stora Mellösa bor och stortrivs många familjer - Välkommen att bli en av dem!
På en kort bilfärd nås dessutom Katrinelunds idylliska omgivningar som bland annat erbjuder badplats och Gästgiveri & Sjökrog med matupplevelser och dryck i toppklass.

Totalt uppförs här 25 radhus varav 16 stycken tvåplansradhus om 101 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök samt 9 stycken enplansradhus på 81 kvadratmeter om 3 rum och kök.
Lägenhetsnummer 1-16: tvåplansradhus
Lägenhetsnummer 17-25: enplansradhus
Se placeringen på situationsplanen som finns under bilder.

Enplanshusens planlösning är mycket väldisponerad där boarean om hela 81 kvadratmeter finns bekvämt samlat på ett och samma plan. Här kommer ni erbjudas ljusa och härliga sällskapsytor som tillåts att ta plats. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger gott om utrymme för både större soffgruppsmöblemang och middagsbord – perfekt för härliga middagsbjudningar med vänner och familj! Dessutom ryms två sovrum i bra storlek, varav det ena med stor klädkammare, samt ett helkaklat badrum med dusch- och klädvårdsdel.

Husen kommer att uppföras med genomgående stilsäkra designval där köksinredningen är av hög kvalitét med mellangrå kökslucka och stilfull ljus kompositstenskiva. Köket utrustas med full maskinell komfort från Husqvarna som har hela 5 års garanti. De interiöra materialen har hög standard med bland annat vitlaserat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bostaden har även utrustas med spotlights som kan styras med Plejd-appen.

Även utemiljön kommer att bli mycket trivsam med generöst tilltagen uteplats på husets baksida och egen liten lättskött trädgård som ger hela familjen förutsättningar att trivas! Exteriört går husen i rött med vita detaljer, husen kommer utstråla mycket karaktär med snygga detaljer som passar väl in i omgivningarna.

På husens framsida finns gott om plats för parkering av flera bilar. Elbilsladdare finns som tillval.

Första inflyttning beräknas till kvartal 3-4 2023.

Obs! Bilderna är visualiseringar samt från tidigare referensobjekt och kan avvika från slutresultatet. Trädäck och sådd gräsmatta ingår. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej.

Kontakta Thomas Rylander för mer information eller för att boka ert nya boende!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro

Kontakt

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609