Vanneberga 3530

Vanneberga, Hässleholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
91 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1 272 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
42 611 kr/år

Denna bostad om 91 kvadrat fördelas över ett och ett halvt plan i en trivsam planlösning. Byggåret 1939 ger bostaden en äldre charm, som vårdats med varsam hand till dagens fina skick.

En vacker ytterdörr bjuder in till den rymliga hallen som med både kapprum och inre hall har bra förvaringsmöjligheter. Här är golvet prytt av vacker originalparkett som löper vidare över en majoritet av entréplanet. Rummen är lättillgängliga med stora valv vilket ger ljusa ytor och ett öppet sällskapsutrymme i flera sektioner.
Vardagsrummet har väl tilltagen yta och plats för stora möblemang. Här ges fint ljusinsläpp från vida fönster mot eftermiddagssolen och om kvällarna sprids istället behagligt sken och värme från kaminen. Matrummet inreds med ett större matsalsbord och en altandörr ut gör det underbara uterummet utanför lättillgängligt. Uterummet har charmiga fönster med äldre spröjs på sidorna och en öppning rakt ner i trädgården. Från köket sprids härliga dofter från matlagning. Bekvämligheten av nutida vitvaror, goda förvarings- och arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Ljus inredning och vitmålade trägolv gifts samman med äldre detaljer som en tegelvägg och luckor i äldre stil.

En trappa upp finns två rymliga sovrum, ena med gavelfönster och det andra med utgång till en stor balkong. Ovanför trappan ges utrymme för hemmakontor med fin utsikt över ängen utanför. Badrummet på övre planet renoverades under året och går i en tidlös stil med neutrala färgval.
I källarvåningen ligger praktiska ytor, som förvaringsrum och tvättstuga med egen groventré.

Den lummiga trädgården på 1272 kvadrat har flera fruktträd och bärbuskar. Den stenlagda uteplatsen på framsidan har fint solläge större delen av dagen.


Här bor du med naturen som närmsta granne, som exempelvis Oreberg med sina trivsamma vandringsleder och kälkbacke på vintern. En cykeltur ner till byn på under 10 minuter ger fin handel, kollektivtrafik och skolor på bra avstånd. Fritiden kanske spenderas med ett härligt friluftsbad i Frillan. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hässleholm

Kontakta mäklaren

Kattis Prenell

Bjurfors Hässleholm
Mäklare Kattis Prenell, Bjurfors Hässleholm
0701-641994