Nyproduktion

Greenwood

Orsa kommun Se på karta

3 580 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Greenwood 1
Om föreningen
Avgift
3 383 kr/mån
Pris/m²
51 884 kr/m²
Nyproduktion

I ett helt unikt och optimalt läge, precis invid toppstugan och Orsa Grönklitts skidbackar, ska ett helt nytt område med fjällbostäder uppföras! Bjurfors presenterar ihop med Grönklittsgruppen, Österling bygg och Mora bygg bostadsrättsprojektet Greenwood, ett premiumprojekt med absolut bästa läge i storslagen fjällmiljö med vacker milsvid utsikt mot siluetten av fjälltopparna. Här bor ni med direkt ski-in/ski-out till hela liftsystemet och absolut närhet till varierande längdspår samt ett brett aktivitetsutbud året om!

I den första etappen av det nya området kommer 20 välplanerade lägenheter att uppföras med den perfekta gedigna fjällkänslan i modern tappning! Entreprenören planerar för totalt 90 lägenheter som kommer projekteras och byggas kommande åren.

I etapp 1 erbjuds två följande bostadstyper:
3 rok om 48 kvm pris från 2.475.000 kr
4 rok om 69 kvm pris från 3.580.000 kr

Se bostadsprojektets hemsida för bostadsväljare https://www.brf-greenwood.se

I bostaden om 69 kvadratmeter erbjuds både gott om sociala och praktiska ytor. Sällskapsdelen i vardagsrummet, där ni även finner utgången till balkongen och värmande kamin, fortsätter över i det fullutrustade köket med smakfull köksinredning. Lägenheten erbjuder även tre sovrum i bra storlek, samt två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med bastu för den kompletta fjällupplevelsen.

Till varje bostad kommer även att finnas p-plats med laddbox för elbil.

Preliminär byggstart för etapp 1 är påsken 2023, och preliminär inflytt v. 8 2024.

Projektet uppförs av Grönklittsgruppen som äger och driver Orsa Grönklitt, ihop med Österling Bygg och Mora Bygg -välrenommerade lokala aktörer med mångårig erfarenhet av liknande byggnation.

Skidsystemet erbjuder 13 liftar och 22 nedfarter i alla svårighetsgrader, ett eget barnområde, en snowpark och flera offpistområden för den som söker fart och spänning. För längdskidsfantasten är Orsa Grönklitt ett paradis med en av Sveriges toppanläggningar där du under högsäsong nyttjar hela 130 km varierade och välpreparerade spår. För den optimala semesterupplevelsen njuter ni även av restauranger under både lunch och middagstid, mysiga caféer med våfflor och självklart kan ni nyttja flertalet grillplatser i området.

Orsa Grönklitt erbjuder hela familjen spännande aktiviteter och äventyr året runt! Under sommartid nyttja bland annat badplatser vid såväl sandstrand som poolområde, klätterpark, cykelleder, 18 håls discgolfbana, minigolf och en mängd vattenaktiviteter. Eller varför inte utmana familjen i en padelmatch eller upptäcka någon av äventyrsstigarna! Alternativen för en lyckad semester är många, även för familjens yngsta medlemmar med gott om upplevelser oavsett årstid.

Under vintersäsongen erbjuds förutom de klassiska vinteraktiviteterna i skidbacken och längdspåret allt från skoterturer, hundspann, skridskoåkning på Rädsjön och vinterfiske till traditionell afterski – allt för en komplett semestervistelse!

Läs gärna mer om hela utbudet på Orsa Grönklitts hemsida https://www.orsagronklitt.se/aktiviteter

Välkomna med er intresseanmälan till Andreas Rutqvist och Thomas Rylander på Bjurfors!
[email protected]
[email protected]

Lägenhet 1 - 48 kvm - 3 rok - 2 475 000 - 2175 kr/mån - TILL SALU
Lägenhet 2 - 48 kvm - 3 rok - 2 475 000 - 2175 kr/mån - TILL SALU
Lägenhet 3 - 48 kvm - 3 rok - 2 475 000 - 2175 kr/mån - Reserverad
Lägenhet 4 -

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro

Kontakt

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609