Sköntorpsvägen 124, 4 tr

Årsta, Stockholm Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Nära Gullmarsplan - bredband ingår - låg avgift - klädkammare och källarförråd - flexibelt tillträde!

På lugn återvändsgata, med Årstaskogen bokstavligen runt husknuten, finner du denna perfekta etta! Bostaden kännetecknas av ett stort kök med generösa ytor för matlagning och plats för det stora middagssällskapet, insynsskyddad utsikt över trädtopparna och ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägg därtill att bostaden har väldisponerade kvadratmeter, gångavstånd till Gullmarsplan samt ligger i en populär och stabil förening med låga avgifter!

Bakom säkerhetsdörr välkomnas du in till den stora, ljusa hallen med mycket goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen ligger det stambytta badrummet med kaklade väggar och klinkers på golv. Det snygga hallgolvet fortsätter in i lägenhetens hjärta: det stora köket. Plats för stort matbord invid fönster, som släpper in mycket ljus och bjuder på utsikt över naturen utanför. Köket präglas av smakfulla färg- och materialval med vitt kakel i halvförband ovan bänkskiva i trä, vita skåpsluckor och ljusa väggar med en mönstrad fondtapet som snyggt bryter av. Mellan kök och vardagsrum är öppningen lite större än vanligt, vilket skapar en social planlösning. Vacker, oljad Årstaparkett ligger på golvet i det lättmöblerade vardagsrummet, som med enkelhet rymmer soffa med tillhörande bord, arbetsplats, förvaringsmöbel samt avskild sängplats i sovalkov. Även detta rum är otroligt ljust tack vare stort fönsterparti. Det höga läget skapar ett insynsskyddat boende med utsikt över Årstaskogens trädtoppar samt med glimt av Södermalms siluett.

Bakom husknuten finns promenadvägar genom Årstaskogen ner till Årstavikens vatten, här finns fina promenadstråk och motionsspår, utegym, båtklubbar, solbryggor, kolonilotter, dansbana m.m. Det är gångavstånd till Årsta torg med flertalet restauranger, apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera, allt detta med en pittoresk småstadskänsla. Det är även nära till shopping i Globen, Liljeholmen och Södermalm. Med buss 164, som stannar utanför port 128, tar det bara några minuter till Gullmarsplan, där det finns tunnelbana, bussar och tvärbana. Med någon minuts promenad nås hållplatser för buss 160 som går till Gullmarsplan respektive Årstabergsstation, med bussar, tvärbana och pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
42,5 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 464 kr/mån
Pris/m²
46 941 kr/m²
Driftkostnad
5 808 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet
Förening
BRF Sköntorp 2
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sköntorpsvägen 124, 4 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
2 464 kr/mån
Driftkostnad
5 808 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Sköntorp 2

Antal lägenheter
138
Registreringsår
2001
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 799
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 4 dagar sedan, den 23 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips