Sturegatan 47A

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

3 200 000 kr

2 690 000 kr + 19%

BostadsrättBostadsrätt

FAST PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en riktig 20- tals dröm i hjärtat av Sundbyberg. Med fina detaljer så som furugolv i original, väl tilltagen takhöjd och vackra spröjsade fönster, balkong i söderläge samt i ett vackert hus på bästa adress har man ett boende med allt man kan önska sig! Mitt i mysiga Sundbyberg tronar denna byggnad upp sig, klädd i gul puts. Huset är beläget i backen på en lugn återvändsgata vilken är en förlängning av Sundbybergs affärsgata.

Direkt utanför porten breder Sundbybergs shoppingstråk ut sig, det mesta nås inom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, butiker, livsmedelsaffärer och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och T-bana som tar er in till Sthlm city på bara ca 10 minuter. Över järnvägsspåret ligger Signalfabriken. Innanför huskropparna råder en skön stämning, en kontinental puls med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger, pubar. Utbudet är blandat, H&M, Mixit, Garden café, Story hotell, bibliotek, Body Shop, florist och SATS- har valt att lägga sitt modernaste träningscenter just här. Andra gym i närområdet är 24-fitness och World Class.

I närheten ligger dessutom natursköna och prisbelönta Marabouparken som passar perfekt för en avkopplande picknick. Runt Lötsjön som möter Råstasjön erbjuds natursköna promenad- eller motionsspår och under vår och sommar kan ni stanna till för en glass eller lunch på Gröna Stugan. Behöver Ni fylla på matförrådet hemma finns matbutiker som Willys och ICA Supermarket invid Signalfabriken.

Varmt välkommen på visning av denna pärla!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
3 060 kr/mån
Pris/m²
71 111 kr/m²
Byggår
1929
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sturegatan 47A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Avgift/månad
3 060 kr/mån

Statistik

3 280
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 42 dagar sedan, den 4 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips